Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Baj, hogy ilyen a torkom? (kép)

Baj, hogy ilyen a torkom? (kép)

Figyelt kérdés

Gyerekkorban sokszor volt mandulagyulladásom, decemberben kivették, ugyanis folyamatosan tüszős volt. Azóta nem nagyon figyeltem, a műtéttel minden rendben volt, utána sem vérzett be, nem volt semmi baj. Június végén összeszedhettem valami megfázás félét, taknyos voltam, meg nyomott, de semmi más, viszont kíváncsiságból benéztem már a torkomba is...

[link]

Azóta is ilyen, ez mai kép. Nem fáj, néha egy picit reggel, de semmi komoly. Normális, hogy így néz ki?

Köszi. 18L

2014. aug. 10. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez valami fertőzés vagy egy nem teljesen meggyógyult régebbi torokgyulladásból visszamaradt gyulladás lehet!A második képen látom,hogy a hátsó garatfalon is vannak olyan sárgás hólyagok és itt a torkod is pirosabb!Nem fáj nyeléskor? Még ma menj el a gégészetre,ne hanyagold el!Valószínű erre antibiotikum kell!...Majd írd ki mit mondott az orvos.Érdekel,mert nekem is állandóan hasonló gondok vannak a torkommal!

[link]

2014. aug. 15. 08:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Karácsony előtt műtöttek, akkor volt begyulladva előtte állandóan a mandulám, de akkor sem fájdalmasan, csak hullott a hajam és volt rajta egy tüsző.. Azóta nem is nézegettem, júliusban szedtem össze valami megfázás félét, bár hideg nem volt, lehet inkább elkaptam valamit, egy munkatársam pont akkor jött be betegen, taknya-nyála egyben... Akkor is csak reggelente fájt picit, és az orrom folyt. De azóta így néz ki:/
2014. aug. 19. 00:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor már jó néhány hete ilyen a torkod.Miért nem mentél már el az orvoshoz?Nem normális,hogy azok a hólyagok ott vannak a torkodon!Ha csak nézegeted,attól nem fog rendbejönni!...Az jó,hogy kivették a manduláidat ha tüszős volt és mindig be voltak gyulladva de a garatod most is piros!Valószínű elkaphattál valami fertőzést!...Gégészet,minél előbb!
2014. aug. 19. 07:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Hat hetet voltam külföldön, ott fáztam meg/kaptam el valamit, akkor kicsit náthás voltam, de azóta semmi. Megnézetem majd, köszi:)
2014. aug. 20. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Oké!De nézz gyakrabban a torkodba és ha ott vannak a hólyagok,mutasd meg az orvosnak!
2014. aug. 21. 13:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Na mostmár tuti elmegyek vérvételre, vagy dokihoz, nagyon fáj az állkapcsom/fülem a csont alatt a nyirokcsomó.. Mandulagyulladásnál fájt utoljára.. Pedig a torkom egyáltalán nem fáj..
2014. aug. 22. 22:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Mit mondott az orvos?

3 hétig nyaralni voltam.A 37 fokban lett torokgyulladásom,két napig alig tudtam nyelni,de már rendben van!

2014. szept. 17. 08:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Látom a gégefedődet!Pfuj de undi!
2015. febr. 12. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!