10 hete ilyen a torkom. Mi lehet ez?
Amint azt látjátok szép piros a torkom. Szedtem antibiotikumot nem használt, szedtem dorithricin szopogató tablettát nem használt. Sós öblögetés nem használt. Van itt valaki, aki tapasztalt már ilyet vagy hasonlót? A torkom nem fáj, csak zavar.
kép:
Fáj is?
Én ugyan nem vagyok orvos, de nekem ez a torok nem tűnik problémásnak. Legalábbis az enyém tízszer gázabb volt, mikor a doki azt mondta rá, hogy gyulladt.
A nem fáj azt jelenti, hogy semmit se érzel vagy esetleg van kaparó érzés, esetleg köhögésre kényszer?
Ha igen akkor valószínűleg a gyomorsavad feljön és az irritálja a torkot, van rá gyógyszer és az segít, de szedni kell folyamatosan.
Ez azért nem olyan vészes,nekem állandóan ilyen a torkom,pedig nincs begyulladva.A manduláid egy kicsit duzzadtak,de nem pirosak.
A hátsó garatfal leghátúl se olyan vészes,sztem iszogass kamilla teát,az majd rendbe rakja.
Első vagyok: bocs, hogy megkérdeztem, fáj-e, mikor leírtad, hogy nem :)
A második nem ír rosszat, gyanakodhatsz a gyomrodra is!
Persze,egyből a legrosszabb!
Nem hív,nem aggódj,és nem is fertőzés.
Semmi baja nincs a torkodnak.Normális szine van,nem piros,nem gyulladt!
Sztem csak túl sokat nézegeted,s azért nem látod,hogy javúlt volna.
Igyál kamilla teát,egy kis mézzel.
Megnéztem a képet a torkodról,kicsit piros és duzzadt a jobb oldali mandulád!Középen a hátsó garatfalon a kis hólyagok szerintem fertőzéstől vannak!A langyos sós vizes gargalizálás tuti jó rá!De ha nem jön rendbe,menj vissza a gégészetre! Tükrözték már a torkod?Lehet,a garatívek alatt van begyulladva,vagy lejjebb a gége felé!Nekem mindig tükrözik is ha begyullad!
Az én gondom is hasonló,Nagyon gyakran begyullad,állandóan piros és a jobb oldali mandulám nagyobb is!De inkább a nyelvcsap mögött csúnya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!