Baj, hogy ilyen a torkom? (kép)
Gyerekkorban sokszor volt mandulagyulladásom, decemberben kivették, ugyanis folyamatosan tüszős volt. Azóta nem nagyon figyeltem, a műtéttel minden rendben volt, utána sem vérzett be, nem volt semmi baj. Június végén összeszedhettem valami megfázás félét, taknyos voltam, meg nyomott, de semmi más, viszont kíváncsiságból benéztem már a torkomba is...
Azóta is ilyen, ez mai kép. Nem fáj, néha egy picit reggel, de semmi komoly. Normális, hogy így néz ki?
Köszi. 18L
Két oldalt a manduláid helyén levő sárga pontokra gondolsz?
Az lehet valami fertőzés!Gargalizálj langyos sós vízzel vagy torokfertőtlenítővel! A lent nyelved mögött,ami látszik,az a gégefedőd! Neked mindig látható? A nyelvcsap körül a hátsó garatfal lehet,hogy csak a fotó miatt ilyen sötét.Próbálj egy vakus képet csinálni vagy valami erősebb fénnyel világíts a torkodba és azt tedd fel!
Azért menj el a gégészetre,nem árt egy vizsgálat!Az én torkommal is gyakran van gond,nekem mindig ecsetelni szokták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!