Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet, hogy szalmonellám van,...

Lehet, hogy szalmonellám van, mivel tudom elpusztítani, mielőtt elkezdek hányni?

Figyelt kérdés
2 órája lenyaltam egy süti-tésztás kanalat,amiben nyers tojás is volt. Most félelmetesen görcsöl a hasam és kezdek erőtlen lenni. Még nem hánytam, de félek,hogy fogok. Addig tudok valamit bevenni,ami elpusztítja? 20csepp grapefruitmag-cseppet vettem be eddig,hátha hatásos. Mit tudok még bevenni?
2014. aug. 9. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
A szalmonella ellen nincs orvosság. Ennek ki kell ürülnie a szervezetből. Ha tényleg úgy gondolod, hogy ilyen fertőzésed van, akkor sürgősen kezdj el olvasni a tünetei után, és amint megjelennek, hívd az orvost.
2014. aug. 9. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy beképzeled? :O:O Honnan van a tojás? Ha nem ismerőstől csak úgy, akkor van kezelve szalmonella ellen.
2014. aug. 9. 16:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy szalmonella, de az én gyomrom nem fáj akármitől, ha így és ennyire görcsöl, az csak valami nagyon komolytól lehet.

Házi tojás volt, az utolsó 2 a 30ból. Mielőtt beleraktam, megszagoltam, párommal is megszagoltattam, egyikünk sem érzett semmit rajta, de még így is benne van a pakliban.

Most a nyers fokhagymával próbálkozom, hátha elpusztítja.

2014. aug. 9. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szalmonella, akkor nem tudsz semmit se csinálni. Az ki fog jönni keservesen.
2014. aug. 9. 16:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tetszik, amit eddig megtudtam róla. Ha a fokhagyma visszajön, abba belehalok. 15 éve nem hánytam és igazán nincs hozzá kedvem.
2014. aug. 9. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
A szalmonella nem jár szaggal sem állagromlással. Ez egy baci. Sajnos nem űzi el semmi, se hagyma, se grapefruit, se semmi. :(
2014. aug. 9. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Na, mi lett végül veled,kedves kérdező?
2014. aug. 12. 21:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Végül az éjszakát a fürdőszobában töltöttem, a hányás-hasmenés megvolt, utána egész nap émelyegtem, ebből kifolyólag enni sem tudtam, de ennyi volt.

A fura,hogy 1 napra rá megnéztem egy filmet az egyik barátommal, délután jöttem el tőle és este hívott,hogy ugyanilyen tünetei vannak,de lázzal és ízületi fájdalommal. Valószínűleg véletlen egybeesés,mert párom végig velem volt, de neki semmi baja.

Köszönöm szépen a segítségeteket,jólesett ez a pár szó :)

2014. aug. 19. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:

A szalmonella rendkívül ragályos, szóval lehet, hogy elkapta.

Mindenesetre örülök, hogy jobban vagy. :)

2014. aug. 19. 22:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Tévedés, a szalmonella nem fertőz, csak ha valaki más is eszik ugyanabból a romlott ételből. Vírus viszont van ilyen hányós hasmenős , na az ragályos, nem is akárhogy.
2014. aug. 21. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!