Lehet, hogy szalmonellám van, mivel tudom elpusztítani, mielőtt elkezdek hányni?
Nem biztos, hogy szalmonella, de az én gyomrom nem fáj akármitől, ha így és ennyire görcsöl, az csak valami nagyon komolytól lehet.
Házi tojás volt, az utolsó 2 a 30ból. Mielőtt beleraktam, megszagoltam, párommal is megszagoltattam, egyikünk sem érzett semmit rajta, de még így is benne van a pakliban.
Most a nyers fokhagymával próbálkozom, hátha elpusztítja.
Végül az éjszakát a fürdőszobában töltöttem, a hányás-hasmenés megvolt, utána egész nap émelyegtem, ebből kifolyólag enni sem tudtam, de ennyi volt.
A fura,hogy 1 napra rá megnéztem egy filmet az egyik barátommal, délután jöttem el tőle és este hívott,hogy ugyanilyen tünetei vannak,de lázzal és ízületi fájdalommal. Valószínűleg véletlen egybeesés,mert párom végig velem volt, de neki semmi baja.
Köszönöm szépen a segítségeteket,jólesett ez a pár szó :)
A szalmonella rendkívül ragályos, szóval lehet, hogy elkapta.
Mindenesetre örülök, hogy jobban vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!