Szerintetek az Anti-Candida segít elpusztítani a gombát a szervezetemből? Nem hüvelyi, hanem a beleimet, gyomromat támadta meg. Állandóan éhes vagyok, édességet zabálok este, puffadt a hasam, nem tudok fogyni se, akármit csinálok.
Nem hiszem, hogy elég lenne csak a tea. A candida diéta a legszigorubb diéta. Keress rá, nagyon sok jó tanácsot leírtak, receptekkel, szabályokkal. Lehet, hogy nehéz lesz betartani, többször vissza is esel, de tarts ki. A gombák nem pusztulnak ki teljesen, csak visszaszorul az életterük. (Mindenki bélrendszerében van, csak ha a kedvező bélflóra kipusztul antibiotikumtól vagy mástól, akkor szaporodik fel. A cukrot, édességet azonnal és teljesen kerülni kell, mert azon szaporodnak a gombák. Ezért kívánod az édeset. De ezen kivül még sok mást is kerülni kell (ecet, élesztős kelt tészta, fehér liszt). A nyers zöldség amit korlátlanul enni lehet, és teljes kiőrlésű kenyér, tésztaféle. Vigyázni kell a felvágottakkal is, sokban van cukor. Az összetevőket még sokáig el kell olvasni.
Gyógyulást, és nagyon sok kitartást kívánok.
én most 6. napja nem eszem seemmiféle kenyeret és liszteset és azota nem kivánom annyira az édességet.
persze a cukorrol nem olyan könnyű leszokni de lehetséges....
a szigorú diéta az alapja, az étkezési szokások megváltoztatása
ezen kívül ajánlott mindenképp gombaölő
ez lehet grapefruit kivonat v pl az ezüstkolloid is nagyon jó, mint természetes antibiotikum nem károsítja a bélflórát, különösen vírusszezonban nagyon hasznos megelőző és immunrendszer erősítő hatású
Hol is kezdjem...
Honnan veszed, hogy Candida fertőzésed van? Széklettenyésztés volt-e?
Ez sok minden más, pl. bakteriális fertőzés is lehet.
Egyébként pedig:
- este ne egyél édességet, inkább gyümölcsöt, zöldséget
- puffadt hasra Espumisan és kisebb mennyiségű étel
- SPORT
Én azt mondom, hogy irány a kórház, keress egy gastroenterológust - ő valóban ért ehhez -, és beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!