A zöld tea ugye nem fogyaszt? Mert nem szeretnék fogyni?
nekem a zöld tea nagyon jót tett a bőrömnek, mellékesen még az emésztésem is sokkal jobb lett....
de azt nem szeretnék, hogy fogyjak tőle mert valami ilyesmit olvastam,hogy fogyaszt.:S de elég vékony vagyok szóval nem lenne jó fogynom.
Nem fogyaszt. Méregtelenítésben segíthet, de az önmagában nem fogyás.
Idd nyugodtan! Nagyon egészséges, csak válassz igazi, jó minőségű, aromamentes zöld teát!
Akkor jó.
Általában reggel szoktam inni mikor felkelek. Az meg külön jó, ha méregtelenít.
Ja és kb 1 vagy 2 dl szoktam meginni belőle.
Amúgy Dilmah-t szoktunk venni. Az jó?Aromamentes?
Hát a Dilmah az a márkája, asszem van abból is ízesített, meg sima, de rá van írva, hogy ízesített-e. Mármint ha nincs ráírva hogy "Epres zöld tea" vagy hasonló, akkor jó. A Dilmah teák nem rosszak, de teaházban kimérve lehet még sokkal jobb teafüveket venni, ha tényleg érdekel a dolog, látogass el pl. ide:
:) Napi 2 deci pedig semmiképp nem fog fogyasztani, ez nagyon is egészséges így!
Nem szoktunk epreset, csak simát szoktunk venni amire nincs ráírva semmi, és mindig cukor nélkül szoktam inni.
Köszi az oldalt meg is nézem:)!
Ha szabad megjegyeznem amikor télen napközben megittam 1 l zöldteát akkor én fogytam mégpedig azáltal hogy kihajtotta a vizet.
Egyébként nagyon egészséges, már ha nincs agyonpermetezve:D
Napi egy liter zöld tea már nem igazán egészséges, az említett vízhajtó hatása miatt...
De a kérdező napi 2 decit iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!