Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek érdemes még...

Szerintetek érdemes még oltatni H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
Én beoltattam magam még tavaly, de a család többi tagja nem. Érdemes lenne még nekik, vagy ez már lejárt dolog?
2010. jan. 12. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Eddig sem volt érdemes
2010. jan. 12. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Főiskolás vagyok, elég sokl ember között vagyok napközben, nem oltattam magam, de érdekes módon még egy sima influenzát se kaptam el (azért lekopogom), szerintem teljesen flösleges, csak egy újabb hiszti volt az egész. Tavaly előtt meg sertésinfluenza volt... Hülyeség az egész.
2010. jan. 12. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a sertésinfluenza és a H1N1 ugyanannak a betegségnek más elnevezése.
2010. jan. 12. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Jogos, a madárinfluenzára gondoltam, hogy tavalyelőtt az volt.
2010. jan. 12. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak a "még"-re lehet pontosan válaszolni. Pontosan annyira érdemes érdemes mint tavaly. Addig fertőzni fog kisebb nagyobb hullámokban, amíg a lakosság nagy része nem találkozott vele, vagy az oltással.

Hogy érdemes -e, mindenki döntse el maga. Elég szar ügy influenzásnak lenni, de nem a világ vége. Valakinek megér egy oltást, hogy nagy valószínűséggel elkerülje, valakinek nem.

2010. jan. 12. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Ajánlom a figyelmetekbe ezt a videót, hozzáfűznivaló nélkül:

[link]

Mindenesetre elgondolkoztató...

2010. jan. 12. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
hát ezen a baromságom nem kéne sokat gondolkodni,kedves előző. ki volt ez jörg a polgármester???nagyon vicces a sok primó meg kajálja az ilyen szarokat.
2010. jan. 12. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
ja bocs jane polgármester.
2010. jan. 12. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
17:10-es vagyok. Persze persze, ezért írtam hogy hozzászólás nélkül. Meg aztán sokszor azt sem tudjuk, hogy a szomszédban mi történik, akkor azt hogy tudhatnánk, hogy a nagyvilág hátterében mi mükszik?
2010. jan. 12. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!