Na,szóval az van,hogy 12 éves vagyok,hatodikos.Kaptunk egy lapot,amit ki kellett tölteni a szüleinknek,mert alami szurit(oltást) kapunk.....nagyon gyerekes ez,de én nagyon félek....azt mondják(az oszttársaim),hogy oda adják,ahonnan a vért veszik,és nagyon fáj!Én ettől rettegek!!!!Csütörtökön kapjuk.Már beadtam a lapot,de nagyjából emlékszem rá milyet kapunk:szamárköhögés....öööö....na jó!Csak erre az egyre emléksze,de még volt mellette kettő.Arra kérlek titeket mondjátok meg ŐSZINTÉN(!!!!!),hogy nagyon fáj?Vagy olyan mint a sima szuri????
jahj uristen.. dehogyis csak ijeszgetnek..semmijen oltást nem kapsz oda ahol vért vesznek normálisan a karodba kapod ahová mindig is szoktad kapni!!
16L
2010. jan. 11. 19:32
3/11 anonim válasza:
jah és olyan mint a sima szuri
2010. jan. 11. 19:32
4/11 anonim válasza:
Nem tudom mire kaptuk, de nem fájt, vagyis megéreztem, de nem 5 percig nyomták belénk, hanem pár másodpercig, és nem annyira vészes. Én is féltem, de túléled. Tanács, hogy ne feszítsd be a karod, tartsd lazán, mert ha meg van feszülve, csak fájni fog.
Gondolj közbe valami másra.
2010. jan. 11. 19:34
5/11 A kérdező kommentje:
ááááááááááá.....meg fogok halni!!!Ilyenkor mindig dúdolgatok valamit magamban,de a gyerekorvos rámszól:P
2010. jan. 11. 19:38
6/11 anonim válasza:
Szia!
Én is a te korodban vagyok! Én ma kaptam meg! Nekem nem fájt, csak egy kicsit megcsípett, de időm se volt észrevenni. Csak talán egy icipicit fog utána zsibbadni a karod! Ne félj! Most még csak az elsőt kapjátok? Ugye tudod, hogy ebből kettőt is kaptok! (amúgy, szamárköhögés, torokgyík, ööö, a 3.-ra nem emlékszem, de lehet, hogy mumsz) :D
2010. jan. 11. 20:20
7/11 anonim válasza:
Lehet lefogtok hurrogni de nekem pánik rohamom van szinte ha meglátom a tűt és tudom, hogy belém fogják szúrni. Nem tudtam sokáig mit tenni ellene, mindig rettegtem pedig tudtam, hogy nem fog fájni. Kiderült pszichés okai vannak. Ugyanis amíg baba voltam, még bent a mélyben akkor az orvosok anyát sokszor szurkálták, és egyszer majdnem tőlem is vettek gerinc vizet, és mivel úgy találták beteg vagyok azt mondták el kell vetetni ( ez a folyamat injekcióval történik. Miután ezekkel a dolgokkal szembesültem sokkal jobb lett és a szorongás is csökkent. Sok ember van így, például egy kismamára rátámad egy kutya, a megszületendő gyermek egész életére félni fog a kutyáktól ösztönösen szinte.
2010. jan. 11. 20:21
8/11 anonim válasza:
Nem fáj, épp egy picit érzed. Nyugi. Ha beparáztatod magad, rosszabb lesz, mert befeszíted a karod és jobban fáj. Gondolj valami szépre, bármire.
2010. jan. 11. 21:08
9/11 A kérdező kommentje:
hát igen,az első lesz...és igen az a torokgyíkos-szamárköhögéses lóf@sz lesz a szuri...nagyonköszi mindent,valószínű előtte relaxálok,sok banánt eszem,jógázomstb. ami megnyugtatxD
köszi méégegyszer
2010. jan. 11. 22:32
10/11 anonim válasza:
figyi nincsok az aggodalomra hallod én 7 edikes vagyok 14 éves...és tavaly kaptunk 2 öt 1 honap külömbséggel de nem fáj nem is érzel semmi. ne agodj nálunk is szivatott mindenki minket még a tanár is hogy nagyon fog fájni meg minden azt a lófa*zt semmit sem fogsz érezni...asszem az valami hepaitisz b vagy mi nem tudom:S de lényeg olyan mint 1 szunyog csipés szal aggodalomra semmi ok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!