Nagyon gyerekes a szobám. Mit csináljak, hogy kicsit jobban nézzen ki?
Tudom, hogy még gyerek vagyok, de szeretnék egy tiniszobát a gyerekszoba helyett. Adnátok ötleteket, hogy mit csináljak?
Előre is köszii
14/L
Mit fed a "gyerekes" szoba? A falon legelésző pónilovak, mindenhol barbi baba? Vagy nem tudom :D
Meg mit fed nálad a tini szoba? Nálam pl a "már nem gyerek szoba" abban merült ki, hogy elpakoltam a régi játékokat be a szekrénybe, az egész szobának rendezett, "iskolára kész" jellege lett, lett egy íróasztalom, lego helyett már inkább könyvek voltak a polcokon :)
Hú baxki akkor nekem még 22 évesen is gyerek szobám van. Mert van egy 3 plüss figúra (számomra fontos személyektől kaptam emlék) És még mindig van egy rahedli lego az asztalomon. :P
Sőt 3 plakátom is van ó te jóég. :)
Azt egy szóval sem mondtam, hogy MINDET tegye el vagy dobja ki. Nekem is van néhány plüssöm, ami a mai napig megvan, csak mondjuk nem 101 kiskutya hever a szobámban.
Ilyen részletekbe menőkig azért nem írtam le a dolgokat, mert gondoltam van annyi esze a kérdezőnek másrészt meg úgyis a stílusához passzoló dolgokat rak majd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!