A fokhagyma ízében mi olyan kivetnivaló van?
miért mondják rá az emberek, hogy büdös, szájról szájra terjed a baromság, és amiatt mindenki mondogatja, és átveszik vagy mi??
én kiskorom óta szeretem, most már csak azért eszek ritkábban mert néha érzem, hogy ha túl sokat eszem akkor nem tudja megemészteni egy könnyen a szervezetem, de nagyon szeretem
20f
Én szeretem. Jó immunerősítő, erősíti az érrendszert és a szívet, meg tisztítja a bélrendszert is. Csak nem szabad egyszerre sokat ennem belőle, mert akkor ég tőle a gyomrom :(
24L
Én nagy fokhagyma rajongó vagyok, de tény, ha máson érzed, akkor büdös.
Így megfontolom, mikor áldozok ezen szenvedélyemnek.
Az úgy van, hogy a fokhagyma illatanyaga az emésztőrendszerben felszívódás után a bőrön keresztül is távozik, tehát a fokhagyma elfogyasztása után pár órával az egész testeden lehet érezni a jellegzetes szagot. Ezt a büdösséget nemigen tudod elkerülni, míg közvetlenül az evés utáni fogmosással a leheleted már tiszta lehet.
Mellékesen: a vöröshagyma illatanyagai a tüdőben választódnak ki, ezért lesz elkerülhetetlenül büdös a leheleted utána, hiába a fogmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!