Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Férges vagyok vagy sem?...

Kirilla14 kérdése:

Férges vagyok vagy sem? Valaki nyugtasson meg hogy nem..

Figyelt kérdés
Eléggé utálom az ijesmit szinte rühellem, gyakran előfordul hogy beképzelek magamnak valamit ami valójában nem is úgy van, van egy "valószinűleg" férges cicánk, próbáltuk már kezelni de a gyógyszert kihányta, nem ez a lényeg, hanem az hogy én vagyok a családból szinte az egyetlen aki emiatt rendszeresen kezet most, de a csláadban mások nem kapták el tőle ezt a dolgot... viszont én mostanában úgy érzem minta irritálna ott valami... a székletemmel nincs semmi baj nincs is benne semmi , nem mondanám hogy étvágytalan vagyok... a hasam sem fáj, ne igazán vannak tüneteim , de a viszketés miatt mégis rémesen megijedtem !Nem szeretnék orvoshoz menni mert járok már a vékonyságom miatt kórházba, egyszer aptam ott féreghajtót bevettem, de semmi, nagyjából egy éve még a székletem is vizsgálatra lett küldve , de akkor sem volt velem ilyesmi, most még a WC re is félek kimenni és ahogy egyre jobban erre gondolok egyre rosszab ez a dolog.... nemtudom ez csak a fóbia vagy elő fordulhat, a valódi kérdés az hogyan takaríthatom el őket, orvoshoz menés nélkül, elég a fokhagyma kapszula és a nagytakarítás?

2013. jún. 24. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Akár férges vagy, akár nem, nem kell félni az orvostól. Négyévesen voltam férges, a kutyánktól kaptam el. Tuti jel: látszottak a kis fehér mozgó dögök a bélsárban. A kutyát is kezelték és engem is, kaptam valami gyógyszert és elmúlt.

A férges cicát, kutyát nem "próbálni" kell kezelni, pláne nem otthon, hanem elvinni állatorvoshoz és kezeltetni. Ha a gyógyszert kihányja, akkor van más megoldás is a féreghajtásra: injekció, vagy kenőcs (amit az orrára kell kenni a jószágnak). Az én macskám is azt szokott kapni, mert mindent kihány azonnal.

2013. jún. 24. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Az állatorvos adta nekünk a gyógyszert, most vettünk neki ilyen csöppet, velem kapcsolatban pedig, én nem látok soha semmi fehéret a bélsárban... pedig rengetegszer figyeltem...
2013. jún. 24. 22:08
 3/3 anonim válasza:
0%
te gelesztás
2013. júl. 13. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!