Létezik ilyen? (vizeletvizsgálattal kapcsolatos, bőven lennt)
Figyelt kérdés
Folyamatos felfázásom van már hetek óta, tehát csípő vizelet, folymatosan érzem a csípő érzést az alhasamban is. A dokim elküldött laborba vér és vizeletvizsgálatra. Pénteken voltam. Amikor reggel pisiltem amiben vittem a vizeletet akkor is nagyon csípett. ( meg sötét is volt a vizeletem ) Délután mentem vissza a leletért és az összes érték normális volt a vizeletben, egy sem volt megcsillagozva. A baktérium is minden normális volt. Hogy lehet ez amikor annyira nagyon érzem a felfázást és hetek óta nem múlik el? Egyedül a CRP magas a véremben. Az 14.és 5 ig normális. minden más értékem jó. Ma délután megyek vissza a háziorvosomhoz. De aki tud az segítsen addig is. Akinek esetleg volt már tapasztalata vagy ért hozzá. Köszönöm előre is.2014. júl. 22. 09:25
1/4 anonim válasza:
csak a húgyutakban tartózkodó baktériumokat tartalmazó vizelet nehezen nyerhető. 100%-os biztonsággal csak katéterrel, hólyag punkcióval, ill. biztosan ún. "középsugarú" vizelet felfogásával érhető ez e
2/4 anonim válasza:
Az emelkedett CRP érték arra utal, hogy a szervezetedben gyulladás van.
(első voltam)
3/4 A kérdező kommentje:
középsugarú vizeletet vittem.
2014. júl. 22. 10:17
4/4 anonim válasza:
A gyulladásos érték a magas. Valószínű antibiotikumot fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!