Rühesek lettünk. Visszaeshetünk?
Figyelt kérdés
Örökbefogadtunk egy kiscicát, kóbor macska almából, cicamentőkön ketesztűl. A férgességtől kezdve ( 3…hétig kezeltük), hányt is,macskanátha ( antibiotikum), most meg a rühesség tünetei is megjelentek. Fülrüh (kávézacc váladék) valmint az egész testén hullik a szőr. Neostomosannal kezeltem már kétszer ( 4 nap különbséggel) a westinket is!Mi is ekaptuk :-( 3 gyermekem, és én is, apa kivételével. Orvos diagnosztizálta, biztos. Az egész teraszt felöntöttem, majd permeteztem, kerti játékokat, állatok fekhelyeit neostomosanos oldattal mostam, cipőinket, lábtőrlőt öblítettem ezzel(ezeken is heverészett a macska), a lakást, szőnyeget, ágyat ezzel mostam fel. Ágyneműket , törölközőket,ruháinkat 90°-on mosom, mindenkit egyszerre lekentünk novascanbinnal az előírtak alapján. És mégis tegnap estére furatok jelentek meg a hátamon es az egyik gyerkőcöm arcán (arcot nem kezeltük, nem szabad, de fütisztítópálcikával óvatosan utólag bekentem) Kimászunk mi még ebből? Elvagyok keseredve... anyagilag is nagyon megterhelő, mert a humángyógyszerekkel, a felöntésekkel már jócskán 10 ezer felett vagyunk :-( megkell vállnunk a cicától, vagy mostmár jön a gyógyulás? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi!!!! Segítsetek!2014. júl. 20. 12:57
1/5 anonim válasza:
van egy kenőcs,ha gondolod megkérdezem mi az kb 12ezerbe kerül,piszok drága,de elég egyszer lekenni az egész testeteket,és kiöli belőle,nyugi ez nem aza csípős "olcsó" ami még nem is hatékony...
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos 9, 3, es 1 évesek a kicsik, sajnos nem hadználhatunk bármit... de kérdezd meg. Hétfőn amúgy is hívom megint, még jó h nyáriszünet van, és sehova se járunk el ...
2014. júl. 20. 13:08
3/5 anonim válasza:
Orvosnál voltatok már? Nagyon nehezen írtható sokszor a szőnyeget ágyat is ki kell rakni. Az arcon csak súlyos elhanyagoltság után jön ki. Ha a macska okozza őt is kezelni kell míg ki nem gyógyultok jobb ha a házba sem megy be.
4/5 A kérdező kommentje:
Csak kérem azok adjanak tanácsot, aki tud olvasni! Semmi szükségem a bosszantó válaszokra
2014. júl. 20. 14:29
5/5 A kérdező kommentje:
"Tudnak olvasni"
Es a gyerekek nincsenek elhanyagolva, rogton az elso tunet utan aznap kezelve voltak. Es a ruhatka szaraz helyen 3 nap alatt elpusztul, elmeletileg. Tapasztalatokra lennek kivancsi.
2014. júl. 20. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!