Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rühesek lettünk. Visszaeshetünk?

Rühesek lettünk. Visszaeshetünk?

Figyelt kérdés
Örökbefogadtunk egy kiscicát, kóbor macska almából, cicamentőkön ketesztűl. A férgességtől kezdve ( 3…hétig kezeltük), hányt is,macskanátha ( antibiotikum), most meg a rühesség tünetei is megjelentek. Fülrüh (kávézacc váladék) valmint az egész testén hullik a szőr. Neostomosannal kezeltem már kétszer ( 4 nap különbséggel) a westinket is!Mi is ekaptuk :-( 3 gyermekem, és én is, apa kivételével. Orvos diagnosztizálta, biztos. Az egész teraszt felöntöttem, majd permeteztem, kerti játékokat, állatok fekhelyeit neostomosanos oldattal mostam, cipőinket, lábtőrlőt öblítettem ezzel(ezeken is heverészett a macska), a lakást, szőnyeget, ágyat ezzel mostam fel. Ágyneműket , törölközőket,ruháinkat 90°-on mosom, mindenkit egyszerre lekentünk novascanbinnal az előírtak alapján. És mégis tegnap estére furatok jelentek meg a hátamon es az egyik gyerkőcöm arcán (arcot nem kezeltük, nem szabad, de fütisztítópálcikával óvatosan utólag bekentem) Kimászunk mi még ebből? Elvagyok keseredve... anyagilag is nagyon megterhelő, mert a humángyógyszerekkel, a felöntésekkel már jócskán 10 ezer felett vagyunk :-( megkell vállnunk a cicától, vagy mostmár jön a gyógyulás? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi!!!! Segítsetek!

2014. júl. 20. 12:57
 1/5 anonim válasza:
van egy kenőcs,ha gondolod megkérdezem mi az kb 12ezerbe kerül,piszok drága,de elég egyszer lekenni az egész testeteket,és kiöli belőle,nyugi ez nem aza csípős "olcsó" ami még nem is hatékony...
2014. júl. 20. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos 9, 3, es 1 évesek a kicsik, sajnos nem hadználhatunk bármit... de kérdezd meg. Hétfőn amúgy is hívom megint, még jó h nyáriszünet van, és sehova se járunk el ...
2014. júl. 20. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Orvosnál voltatok már? Nagyon nehezen írtható sokszor a szőnyeget ágyat is ki kell rakni. Az arcon csak súlyos elhanyagoltság után jön ki. Ha a macska okozza őt is kezelni kell míg ki nem gyógyultok jobb ha a házba sem megy be.
2014. júl. 20. 13:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak kérem azok adjanak tanácsot, aki tud olvasni! Semmi szükségem a bosszantó válaszokra
2014. júl. 20. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:

"Tudnak olvasni"

Es a gyerekek nincsenek elhanyagolva, rogton az elso tunet utan aznap kezelve voltak. Es a ruhatka szaraz helyen 3 nap alatt elpusztul, elmeletileg. Tapasztalatokra lennek kivancsi.

2014. júl. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!