Lehet, hogy a fiam már elkapta szeptember elején a H1N1-et? A férjemmel nem lettünk betegek, csak hányingerünk volt pár napig, és kicsit gyengébbnek éreztük magunkat.
Elvileg ha most egészséges akkor nem lesz baja, de ezt orvostól a legjobb megkérdezni. Az én öcsém is szeptember elején volt nagyon beteg (igaz ő már 22 éves), az ő láza kb 10 napig nem ment 38 fok alá, folyamatosan fájt a feje, fájtak az izmai, beállt a nyaka, stb. Agyhártyagyulladásra gyanakodtak de amint kiderült, hogy nem az hagyták és ráfogták, hogy nagyon erősen megfázott!!! 2 hétig volt beteg, plusz még 2 hét mire tényleg rendbejött. Megkapta az új oltást pár hete, nem jött ki nála semmi gond. Nem tudom mekkora a fiad, de én egy 10 év körülinek beadatnám már.
30 hetes kismama
Senkinek sem lett semmi baja az oltástól. Ha pedig már előtte átesett a betegségen, akkor sem lesz baja az oltástól, csak "feleslegessé" válik, mivel ez esetben már kialakult a védettség a szervezetében.
Amúgy sok más baktérium és vírus is tud hányást, hasmenést és lázat is okozni, szóval koránt sem biztos, hogy a H1N1-en esett át.
Köszi a válaszokat!
Megnézem este a National Geografic-on a H1N1-ről készült filmet, aztán döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!