Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SEGITSEG! Tetves vagyok?!

SEGITSEG! Tetves vagyok?!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon surgosen tanacsot szeretnek kerni! Tavaly december kornyeken tetves lettem,gondolom a rossz vonaton kaptam el ahogy nekidoltem a tamlanak.. Hosszu, hatkozepig ero dus szoke hajam van. Akkor szerintem sikerult kiirtani,jo ideig tunetmentes voltam majd ujra elolrol kezdodott a procedura. Holnap szulinapozni mennenk a kis 6 eves unokahugomhoz akinek derekig ero hosszu hullamos szoke haja van. Nem szeretnem hogy elkapja. Jobb lenne ha inkabb otthon maradnek? Es az hogy nagyon nagyok sok serket talalok a hajamban.. egy szalon lehet akar 7-8 db is. Fodraszhoz nem mehetek mert a tobbi kuncsaftot nem szeretnem megfertozni azzal amivel en is szenvedek. Probaltam mar sokfajta csodaszert egyik sem hatott igazan.. Mi lehetne a teendo?:( Segitsetek ketsegbe vagyok esve!! Koszonom elore is!

16/L

2014. júl. 12. 05:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Elektromos fésű.
2014. júl. 12. 05:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt és úgy tudtuk eltüntetni, hogy anyukám egyesével leszedegetett minden serkét. Ez persze több napba telt.
2014. júl. 12. 06:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Természetesen a szülinapozást felejtsd el ! Gyógyszertárban lehet kapni fejtetű elleni pl .sampont ..azok jók ! A lényeg ,hogy ágyneműt stb .nagyon alaposan ki kell mosni ,ágyat kisúrolni .
2014. júl. 12. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Sok fajta csodaszer???? Hehe. Én Nittifor-t használtam . Sose kezdődött elölről.
2014. júl. 12. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Szegény :S Bőrgyógyász és menj a gyógyszertárba megfelelő samponért. Anyukádat is kérd meg hogy segítsen kiszedegetni a kis nyüveseket.
2014. júl. 12. 07:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Győgyszertárban lehet kapni, sajnos a nevét nem tudom, kb 50milis üvegcsében van. Ezt a száraz harra öntve bedörzsölve. A használati utasításban le van írva, hogy mennyi ídő után kell leöblíteni. Azután mosószappannal átmosni, amig a mosószappan kemény habot nem képes. A már tiszta hejat ezután egy kevés samponnal fel kell habosítani aztán öblíteni.
2014. júl. 12. 08:13
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Semmiképpen ne menj az unokahúgodhoz, sajnos a tetvesség nagyon fertőző. Gyógyszertári tetű ellenes szerrel próbáld, ha valamelyik nem vált be, akkor másikkal. Sajnos vannak ellenálló tetvek. Valószínű, hogy saját magadtól kapod vissza, szóval az ágyneműk, törölközők, ruhák gondos kivasalását nem fogod tudni elkerülni. És én még felvetném utolsó lehetőségnek azt, hogy ha leborotválod a hajad, sokkal könnyebb dolgod lesz. Tudom, hogy egy fiatal lány számára ez rettentően drasztikus megoldásnak tűnik,de egyrészt 16 éves vagy, tehát mikor csinálj magadnak őrült hajviseletet, ha nem most, másrészt visszanő. :)
2014. júl. 12. 08:51
 8/8 xeniah ***** válasza:
100%
Én sokat kínlódtam annak idején, egy idő után nem segítettek a rovarirtó szerek, mert megszokták a tetvek. Amit ajánlani tudok: Paranit. Ez nem tartalmaz rovarirtó szert, ebből kifolyólag nem is tudják megszokni, egyszerűen megfojtja őket. Nekem ez vált be, többet nem volt gondom velük.
2014. júl. 21. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!