Mi lehet az oka a szűnni nem akaró megfázásnak? Részletesebben lent.
Figyelt kérdés
Szerdán kezdődött az egész hőemelkedéssel és erős torokfájással, de úgy, hogy nyelni sem tudtam. Elmentem orvoshoz, de szerintem azt hitte, hogy kamuzok és kiírt péntekig, de meg se nézett, semmi.
Azóta annyira fáj a torkom, hogy bőgni tudnék, van rajta pár fehér pötty is. Lázam nincs, de a fejem szétszakad, köhögök és a füleim is fájnak.
Vettem forró fürdőt, szedem az Aspirin C-t, a Tantum verdét, inhaláltam, aludtam sokat... de semmi. Most dolgozom, de úgy szédülök, hogy arra nincs szó.
Mi lehet ez az egész?
25 L
2014. júl. 7. 09:06
1/2 anonim válasza:
Ha fehér pöttyök vannak a manduládon, akkor menj vissza a dokihoz, mert az nem jelent jót, antibiotikum kell rá.
2/2 anonim válasza:
Velem is ugyanez van..csak nekem nagyon nagyon fáj a fülem..és a szemem is begennyezett... nekem se múlik vagy 2 hete... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!