Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megszüntetni az...

Takacsek kérdése:

Hogyan tudnám megszüntetni az ágybavizelést? Lent leírom részletesebben.

Figyelt kérdés
Nos annyi a történet hogy még gyerek koromban diagnosztizálták nálam hogy epilepsziás vagyok. Sajnos e mellé társult egy olyan is hogy akkoriban amikor kiderült hogy ilyen betegségem van rendszeresen ágyba vizeltem. Előtte már szobatiszta voltam. Nemsokára 19 éves vagyok gyógyszert az epilepsziára már 2 éve nem szedem és tünetmentes is vagyok (ezt orvos is alátámasztotta hogy "kinőttem"). Sőt a pisilés is abbamaradt. Viszont az elmúlt 1,5 hetet megint a páromnál töltöttem és ezalatt már 2x előfordult hogy már csak arra keltem fel hogy bepisiltem. Párom megértő volt meg segített de ez nekem veszettül ciki. Mit lehetne ez ellen tenni hogy végre mindörökké megszűnjön?
2014. jún. 6. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
F/L?
2014. jún. 6. 10:12
 2/4 A kérdező kommentje:
18/F
2014. jún. 6. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:

1: Igyekezz (amikor nem kényelmetlen!) visszatartani a vizeletet ameddig csak tudod (izmok gyakoroltatása, inger gyakoribb és intenzivebb észlelése)

2: Elalvás elött mindig erösen gondolj arra, hogy BÁRMILYEN vizeléssel kapcsolatod álom/érzés esetén kipattanni és irány a WC.

2014. jún. 6. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Talam mielobb azt kellene megallapitani, hogy ez lelki vagy fizikai okokbol tortenik-e. Mert akkor lehet elindulni tovabb, hogy egyaltalan, milyen orvoshoz fordulj.
2014. jún. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!