Furcsa dolog történt velem, vajon okozhat pók/rovarcsípés hányást, émelygést? Lent részletesebben
Hétvégén kimentem napozni és mikor bementem a házba kb fél óra után, észrevettem, hogy a kezemen van egy nagy összefüggő vörös folt. Nem fájt meg semmi, gondoltuk anyukámmal biztos csak allergiás reakció valamire, esetleg valami megcsípett. Nem fájt, nem égett, a legfurcsább az volt, hogy éreztem, hogy bármi is megcsípett volna.
Aznap éjjel nagyon rosszul lettem. felfújódtam, folyamatosan böfögtem, tele voltam levegővel, végül kb. 2 óra kínlódás után sikerült telehánynom a fürdőkádat. Utána napokig émelyegtem, azt hittem elrontottam valamivel a gyomrom. Tegnap előtt viszont a karomon lévő pirosság elkezdet egyre jobban bevörösödni, és tegnapra duzzadt hólyagok lettek rajta, olyan mintha elégettem volna a kezem.
Pók csípés, rovarcsípés okozhat ilyesmit? Ma is émelyegtem, a kezemen lévő cucc nagyon fáj, ha hozzáérek, olyan göbök lettek rajta, mintha gennyel lenne tele, de kemények. Vettem be antihistamint és kálciumot is. Valami ötlet? Menjek orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!