Lehetnek még tetveink?
Figyelt kérdés
Szombat reggel láttam a kis lányom hajában vmilyen bogarat,valószínűleg tetűt. Vettem pedexet, lekezeltem őt,a Férjem és magamat is. A használatos ruháinkat,törölközőinket,ágyneműket,kimostam,ágyat,szőnyegeket ki porszívóztam,a paplanokat,párnákat,plüssöket meg egy jó fél napra lefagyasztottam... De még így sem vagyok nyugodt... A Férjem fejében a kezelés előtt sem láttam semmit,ő azt mondja,hogy az enyémben sem látott semmit (derékig erő,göndör,szőke a hajam)igaz a serke fesuvel én sem találtam semmit se. A gyerek hajában se látok már serkét... A kezelés előtt volt neki néhány db. Nem vakarozik egyikük se... Eltűntek??? Nagyon felek a tetű fertőzéstol
... :(
2014. jún. 15. 22:51
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem durván beképzeled, és csak eg bogár volt a fejeden, ami nem tetű.
2/5 anonim 

válasza:

Úgy tudom, hogy a legtöbb szernél kétszeri kezelés kell, de olvasd el a pedex tájékoztatóját. Sztem ha mindent úgy csináltál, ahogy abban van, nem lesz nagy baj.
3/5 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy csak tényleg beképzelem....
2014. jún. 16. 01:11
4/5 anonim 

válasza:

Ne aggódj, én is voltam tetves, kb. 2 hónapja viszketett a fejem, mire rájöttünk, hogy mitől. A tetűfésűvel és Nixszel jól át lett fésülve párszor, és semmi nincsen azóta. Ki lehet őket irtani.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem... Attól Félek,hogy már csak amikor futkoznak akkor veszem észre,mert tényleg hosszú,vastag,göndör a hajam...
2014. jún. 16. 12:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!