A normaflore sem segített a hasménésemen. Mi a teendő?
Tegnap 20szor voltam a wc-n .Nem viccelek. most már a 6. vagyok pedig még csak 10 óra van. Ma és tegnap is vettem be egy adag normaflore-t de semmi hatása. Tudtok ajánlani valami?
észrevétel: cocacola-t iszom kortyonként és amikor megszagoltam a székletem ( persze távolabbról ) akkor kicsit éreztem a cola illatát
sürgős lenne mert 2 nap mulva táborba megyek
Az elmúlt héten szédültem lázas is voltam és csak úgy spontán izomlázam is volt emellet kicsit most s érzek hányinger.
A Normaflore nem hasfogó. Az senkinek nem fogja elmulasztani a hasmenését.
A Normaflore egy jótékony baktériumokat tartalmazó készítmény. Amikor valaki elkap egy bizonyos fertőzést, vagy antibiotikumot szed, akkor sérül a normál bélflóra, kevesebb jótékony baktérium lesz a szervezetben, ami hasmenést, hányást, étvágytalanságot, stb. okozhat, illetve fokozhat, amennyiben egy eleve vírusos hasmenésről beszélünk. És a Normaflore arra jó, hogy ezeket a jótékony baktériumokat visszapótolja, így javulás érhető el, illetve ha pl. antibiotikum kúráról van szó, akkor ezek a tüneteket megelőzhetőek vele.
De ez hasmenést nem kezel.
Diétázni kell, háztartási keksz, ropi, főtt krumpli, párolt rizs. Tejet, tejterméket hanyagolni kell, ugyanis a tej fokozza a hasmenést. Sok folyadékot kell inni. Hűtött hideg vizet vagy tehát. A kólát személy szerint én nem ajánlanám. A hideg víz vagy a tea sokkal jobb helyette.
És ha elmúlt a betegség, akkor pedig fokozatosan lehet visszatérni a normál étrendre.
Normaflore-t pedig nyugodtan szedd végig.
Illetve ha 3-4 nap múlva a diéta ellenére sem javul a dolog, akkor pedig orvoshoz kell menni, mert akkor nem lehet kizárni az egyéb kórokozó lehetőségét sem, pl. baktériumét, és akkor már más kezelést kell kapnod.
Érdemes hasmenékor kipróbálni a gyógyteákat diéta mellett.
Lósosdi,libapimpó ha görcsöl is akkor lehet keverni kicsi cickafarkkal.A lósodi teát ha egy két napig reggelente ehgyomorra iszod nem hiszem hogy nem segítene . 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!