Ha beveszek antibiotikumot az ugyanugy hat a szememre is?
Egyrészt, nem jut el a hatóanyag mindenhova, másrészt nem minden hatóanyag használ minden baktérium ellen (sőt, a legtöbb antibiotikum, amit adnak, specifikus, úgyhogy ha vesegyulladásra kaptál egyet, a szemedbe is dörzsölhetnéd, akkor sem használna).
Szóval: nem feltétlenül, és elég kevés az esély rá.
Köszi a valaszokat!
Igazabol már el vagyok keseredve,kötöhartyam volt januarban,nagyon nehezen múlt el,több szemcseppet kaptam,csak a tobradex hasznal.
voltam sztk-ban,meg két magannal.
most megint kötöm volt.most elmúlt.de olyan a szemem,hogy napközbe nincs baja,de este,elkezd pirosodni olyan este 8 körül,ha lefekszem aludni és éjjel felriadnek beleneznek a tükörbe akkor vörös lenne mind a kettö.reggel felkelek,akkor piros,de rá 10 percre kitisztul.az egyik orvos azt mondta leeht gyulladas van a szervezetemben,és az jön ki a szememen is,voltam fogasztaon ott nincs semmi,meg a nögyógy eredmeny is negativ,most elmegyek egy masik nögyógyhoz,nem e onnan kentem bele bacit vagy vmi,ettöl tartok,azert kerdeztem az anibiotikumot.fogalmam sincs mit csinaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!