Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen rémhíreket hallottál...

Milyen rémhíreket hallottál már a H1N1 védőoltással kapcsolatosan? És ezeket el is hiszed?

Figyelt kérdés
Én már hallottam olyat, hogy hosszútávon káros lehet szerintetek ez igaz? És miért terjesztenek egyes emberek ilyeneket? Most akkor így, hogy merje az ember beoltatni magát nyugodt szívvel? Olyan rémhírt is hallottam már, hogy valaki azt mondta, hogy ne oltassam be magam, mert pár év múlva lehet, hogy hullanak tőle az emberek, ez ilyesztő volt számomra, miért terjesztenek egyesek ilyet? Ez nem hihető, de rémisztő!
2009. dec. 23. 10:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom mi az igazság már,csak azt,hogy nálunk az orvos csak a saját felelősségre adja be.Ugyancsak az orvos mesélte,hogy valakinek beadta,aki előtte egészséges volt,elkapnia sem volt honnan,csakhát megijedt és elment oltatni,és pont az oltástól betegedett meg,el kellett vinni kórházba.Na csak ennyi,hát én ezt nem kockáztatom,köszönöm.
2009. dec. 23. 11:29
 12/22 anonim ***** válasza:

ma 11:25:

Lehet,hogy igazad van.Csakhogy nekem az allergiám mellett más betegségem is van.Nem merek kockáztatni.Hiszen akik eleve betegek és elkapjá a h1n1-et azok könnyebben meghalhatnak miatta.Én meg szeretnék még élni.

2009. dec. 23. 11:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A természetes szelekció után áll egy kérdőjel, ha értelmezési problémáid vannak, akkor korrigáld.
2009. dec. 23. 12:38
 14/22 anonim ***** válasza:

Azért azok a 30-70 éves emberek, akiknek gyerekkorukban beadták a kötelező védőoltásokat tudják, hogy mit kaptak?Akkor nem kísérleteztek ennyit, s abban sokkal több káros anyag volt, mit a mostani védőoltásokban.

Mégis felnőttünk, lettek gyerekeink és nem a higanymérgezésben haltak meg az emberek.Olyan marhaságokat tudnak össze-vissza hordani, hogy majd 20-30 év múlva lesz ennek hatása.

Lesz a fenéket. Ha fostok beadatni a védőoltást, akkor ne adjátok be, de marhaságokat ne terjesszetek a neten, melyek még még nagyobb marháktól származnak.

Ha meg ilyen összeesküvés elméleteket akartok olvasni, akkor keressetek rá a könyvesboltokban.

Elvis él, Marilyn Monroe-t elrabolták az Ufok és a holdraszállás nem is történt meg....

Bla, bla, bla...

2009. dec. 23. 16:59
 15/22 anonim ***** válasza:
En azt neztem, hogy eddig nem sok olyan ember halt bele ebbe a virusba, aki amugy ne lett volna mar amugy is.... valami miatt.... hmmmm.... majdnem fel labbal a sirban.... vagy hogy is mondjam, hogy polkorrekt legyek :D
2010. jan. 10. 15:58
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez nem remhir, de mindenesetre igaz es friss:

Meghalt egy H1N1 ellen beoltott beteg

* Független Hírügynökség

2010. január 19., kedd 18:42 | Frissítve: 29 perce

Meghalt egy igazoltan H1N1-fertőzésben szenvedő beteg a sátoraljaújhelyi kórházban hétfőn. A november elején beoltott, 49 éves férfi családjában senki nem betegedett meg. Mielőtt meghalt, öt napon át magas lázzal kezelték otthonában.

A férfi múlt szombaton került kórházba lázas állapotban. A mellkasröntgen kétoldali, nagyon nagy kiterjedésű tüdőgyulladást igazolt - mondta Vass Zsuzsanna, a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház intenzív osztályának főorvosa.

2010. jan. 19. 19:12
 17/22 anonim ***** válasza:

Kukucs:

Az Egészségügyi Minisztérium novemberben jelentette be, hogy oltóközpontokat hoz létre azzal a céllal, hogy megkönnyítse az új influenza elleni védekezést. Székely novemberben közölte, hogy 3 ezer forintban maximalizálták az oltás díját az oltópontokon: ebből a vakcina ára 1930 forint volt. Az efölötti összeget, 1070 forintot az oltópontok saját mérlegelésük alapján kérhették el az oltásért. A pénz az oltópontoknál maradt.

Székely novemberben jelentette be azt is, hogy a 12 órás műszakban dolgozó oltópontok egymillió forintot, a 6 órán át nyitva tartók félmillió forint támogatást kapnak a minisztériumtól. A pénzt az oltóközpontok a dologi kiadásokra kapták, felhasználására voltak megkötések, de azt tételesen nem ellenőrizték, hogy mire költötték az összeget a központokban - állította az [origo]-nak Ócsai Lajos, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) járványügyi főosztályvezető főorvosa.

Ócsai úgy tudja, a pénzt jellemzően az oltóközpontokat működtető egészségügyi dolgozók túlóra díjának fizetésére használták. Ahol a korházak, rendelőintézetek munkatársai nem tudták ellátni ezt a feladatot, ott nyugdíjas egészségügyi dolgozókat hívtak vissza, az ő tiszteletdíjukat is ebből a pénzből fedezték. Ócsai szerint az egyes oltópontokon esetlegesen megmaradt pénzt a minisztérium nem kéri vissza.

:D

Szupi biznisz, kár, hogy megint kimaradtam ebből is :D

2010. jan. 22. 23:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Sok hülye rémhírt hallottam, és egyiket sem hiszem el. A rémhír azért rámhír, hogy ne higgyük el.
2010. jan. 25. 20:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Ennyi f*szságot...XD Az a gáz, hogy a média imádja eltúlozni és felfújni a dolgokat. Ha az oltóanyagban káros cuccok vannak, azok rendszerint nem évek múlva okoznak bajokat. Én csak azt hallottam, hogy a Magyarországon lévő oltóanyagok nagy része placebo (azaz, nincs semmilyen hatása...)
2010. jan. 26. 07:46
 20/22 anonim ***** válasza:

GÉPZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR

Mesterséges VÍRUS!!!

2010. jan. 26. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!