Rozsdás szeg állt az alkaromba . Feldagadt, fáj. Mennyi idő után indul meg a piros csik? 6 órája tőrtént4
kíváncsi vagyok az előttem szólok közül, hányan beszélnek tapasztalatból, esetleg hányan dolgoznak sürgősségi osztályon. Mit jelent az, hogy a "csík" az tévhit. egyáltalán minek kell idézőjelbe tenni a csíkot? mert egy
kitalált dolog? egyáltalán nem. utána lehet olvasni, én is megtettem, persze azért mert én találkoztam A CSÍKKAL. egyik alkalommal a tenyeremen szerzett sebtől indult meg és mikor észrevettem, rá 1,5 napra, a vállamnál volt látható a kitalált csík, annak ellenére, hogy nem volt különösebb duzzadás, gyulladás a seb környékén (és nem is rozsdás fémtől). persze előbb mikor néztem, engem is nyugtattak, hogy kitaláció, meg ilyen nem is létezik, meg bla-bla. szóval annyira nem létezett, hogyha még továbbra is másnak hittem volna, akkor talán nem írnám ezeket a sorokat. és a tetánusz nem 4 évente, hanem félévente szügséges, ha ok van rá. Mielőtt meg bárki jönne a "halucináltál, mert vérmérgezés határán voltál"-hoz hasonló válaszoktól, máson is láttam már PIROSCSÍKOT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!