Koromgombam van es kezeltem loceryl koromlakkal. De nem mulik. Mit tegyek?
Ha valamikor sérülés érte a körömágyat,vagy gyulladás alakult ki,akkor sok esetben a köröm nem nő tovább egészségesen,hanem elszíneződött, egyenetlen felszínű lehet.
"Trauma a lábkörmökön
Amikor a körömgomba felüti a fejét, azonnal keressük fel bőrgyógyászunkat, ugyanis kezeletlenül a fertőzés az ép körmökre is ráterjedhet. A mai cipőviselési és sportolási szokások nagyon sokszor okoznak traumát a lábkörmökön. A sérülés hatására a köröm áttetszősége eltűnik, a köröm megvastagodik. Nagyobb vagy ismétlődő trauma hatására hegesedés, vérellátási zavar alakul ki a mátrix sejtek (a köröm csíra sejtjei) magasságában a körömágyban. A körömnek ezt a traumatizált, úgynevezett disztrófiás állapotát el kell különíteni a gombásodástól, ugyanis ezt a gombakezelésre szolgáló módszerek nem tudjuk gyógyítani!
Utolsó válaszoló!
Arról tudsz valamit, hogy a dystrophiás körmöt hogyan lehet kezelni? Az is lehet, hogy nekem az a problémám. Hiába szedtem 6 hónapig körömgombára szert szinte semmit nem használt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!