Hogy lábalhatnák ki legkönnyebben, s leggyorsabban az influenzából?
Figyelt kérdés
Nem jól érezem magam, fáj a szemem a fejem, köhögök, folyik az orrom, 38 fokos lázam van ugy h már 2 órája bevettem a csillapitót. Érzékeny a bőr a hátamon, s nagyon rosszul vagyok! Kaptam antibiotikumot s köhögéscsillapitót. szombatra jol kell lennem! segítség!!2009. dec. 9. 16:09
1/5 anonim válasza:
Hagyma, fokhagyma! méghozzá jó sok!:) Az nagyon jó betegség ellen! Plusz hársfatea, meg hú így nem tudok fejből gyógyteákat írni, de ha elküldöd valakid(anyukád, párod nem tudom) boltba, a gyógyteákra rá szokott lenni írva, hogy mire jó. és pihenj nagyon sokat! és ami elég közhely, de igaz: a nevetés gyógyít!:) nézz vígjátékokat! Gyógyulást!
2/5 anonim válasza:
38,5°C felett nem lévő láz, azaz 38,5°C-tól ne vidd lejjebb (hiba volt bevenni a lázcsillapítót), ugyanis a melegben nem tudnak fertőzni a vírusok. Fokhagyma, sok folyadék (meleg tea, de nem cukorral), pihenés, C-vitamin (bogyóból (gyógyszerkészítmény), vagy citrom levéből).
3/5 anonim válasza:
Oscillococcnium. Köhögésre Stodal szirup.
4/5 issti válasza:
Néhány gerezd fokhagyma egészben, egy kanál méz (a legjobb antibiotikum) naponta többször. Virágpor. Hagyma felaprítva, összekeverve mézzel, kis vízzel, legalább 6-8 órát állni hagyni (köhögés ellen tuti). Ebből is naponta többször. Jobbulást! :)
5/5 anonim válasza:
sok hagyma evés, sok reszelt savanyúkáposzta evés, mézes tej forrón elkortyolva, ágyban nyugalomban 5 pokróc alatt. 2-3 nap alatt jelentős javulás van ezektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!