Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A doki beoltana, mit tegyek?

A doki beoltana, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma kerültem át felnőtt orvoshoz, ő erősen javasolta, hogy oltassam be magam, ha elmúlik a megfázásom. 19 éves vagyok, és erősen túlsúlyos. Azt mondta ezektől veszélyeztetett vagyok, így az oltás ráadásul ingyenes. Nem tudom mit csináljak! Kérlek mondjatok véleményeket.
2009. dec. 9. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem akarod magad beoltatni akkor minek? én sem akarom magam beoltatni de anyám megnézett egy műsört ami miatt beoltatnak és nem akarom mert eddig semvoltam soha beoltva influenza ellen és nem kaptam el. de nem tudok mit tenni mert 12 éves vagyok. De ez a te DÖNTÉSED nem a dokiéé.
2009. dec. 9. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Én ma oltattam be magam. dokim mellette állt.

Bnőm heteken át győzködött, hogy ne meg ne oltassam magam.

Most meg fosik, mert a suliban már többen is elkapták és van aki tüdőgyuszis is lett, így ő is beadatja valszeg még a héten.

Amúgy tényleg sok függ attól, hogy hol töltöd a napodat. Ha suliba jársz nagy közösségbe így, akkor érdemes, hisz ott nagyobb a valószínűsége, hogy elkapod ahol sok ember jár naponta össze zárt helyen.

A túlsúlyosság tényleg egy hátrány a h1n1-el szemben úgy tudom.

2009. dec. 9. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
12 évesen sok rálátásod lehet a dolgokra. bízd a felnőttekre, első;)
2009. dec. 9. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem érdemes, az alternatív média is ellene ágál.

Olyan is van, csak nem publikálják, hogy az oltásba is bele lehet halni, a környezetemből egy 17 éves srác lett a vakcina áldozata.

Egyébként a szuri 5-ször annyi foszfort tartalmaz, mint amennyit be lehet vinni a szervezetbe...

2009. dec. 9. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
az oltásba belehali? elég rossz állapotban lehet az aki belehal az oltásba,annak tényleg nem kéne beadni...szerintem abba lehet inkább belehalni ha nem adatod be
2009. dec. 9. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Mégha csak a foszfor lenne benne annyi...van ott sok más is...:((
2009. dec. 9. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Olttasd be magadat!NÉHÁNY orvos és egy csomó dilettáns, hozzá nem értő szól csak ellene. A szakorvosok, hozzáértők döntő többsége javasolja. Elolvastam klb 50 profi szakember (immunológus, gyerekorvos, szülész-nőgyógyász, tüdőorvos) véleményét és az jön ki,hogy az oltás helyes és szükséges.Én fosok mindenféle szúrástól, de beadattam.
2009. dec. 9. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Az orvosok elveszíthetik a praxisukat, ha ellene ágálnak!!!
2009. dec. 9. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Nemááá! Az orvosi praxist nem lehet elvenni. A gyerekorvosi és a háziorvosi praxis 'tulajdon', amit eladni el lehet, de elvenni nem...ha praktizál, dolgozik.
2009. dec. 9. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

És Németországban és Franciaországban és az USA-ban is elvesztik a praxist???? Naaaaaaa...

Franciaország 95 milló vakcinát gyárttatott le pl. Biztosan csak viccből, ugye???

2009. dec. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!