Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit szokott mondani a doki?

Mit szokott mondani a doki?

Figyelt kérdés
Amikor valakinek hasmenése van általában mit mond mit együnk?
2011. márc. 3. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
főtt krumpli natúran... :)
2011. márc. 3. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne egyél súlyos ételeket, és kerüld a tejtermékeket, meg a tojást.
2011. márc. 3. 16:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem mindig Gyümölcsöket mond, és sose múlik el! :D

De már én is főtt krumplit eszek! (=

2011. márc. 3. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt nem érdemes, fokozza a hasmenést. Kivétel ez alól a reszelt alma, az pektintartalma miatt bevonja a nyálkahártyát, nyugtatja. Héjában főtt jó sós (ne sajnáld!) krumpli, főtt rizs, főtt répa, háztartási keksz, ropi, sok folyadék. Sót használj mindenhez, most kell!
2011. márc. 3. 17:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja tudom. De nálunk a doki mindig a gyümölcsökkel jön. Annyit mond, hogy egyél almát, meg amiben C vitamin van. :D
2011. márc. 3. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Főtt krumpli+pirítós, aztán egy pár nap múlva is csak fokozatosan vezesd be a többi kaját!
2011. márc. 3. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Sós vízben főtt krumpli, kétszersült,sok folyadék,gyümölcsök közül a reszelt alma+banán fogja a székletet. Gyógyszerek közül az orvosi szén vagy a Smecta por jó hatású.
2011. márc. 7. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!