Tüszős mandulagyulladást állapitott meg tegnap a doki, felirt antiotikumot és ma semmi bajom sincs! Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel fájt a torkom, volt rajta egy fehér pötty, a doki azt mondta hogy tüszős mandulagyulladás, és felirt Augmentin antibiotikumot! Még hőemelkedésem se volt se tegnap, ma meg már tökéletesen érzem magam, semmi bajom! Eddig 2 tablettát vettem be! Hogy lehet ez?2011. nov. 1. 13:48
1/7 anonim válasza:
1 fehér pötty volt a torkodon? nem is volt és sincs is láz? és nem is fájnak a manduláid?
3/7 anonim válasza:
nem tudom,vannak nagyon gyorsan ható antibiotikumok, de most már a kúrát végig kell vinni! mert ha leállsz, akkor az antibiotikum rosszat tesz, azt kúra -szerűen szabad szedni. Tehát, amit mond (vagy a gyógyszertáros) annyi napig szedni.
4/7 monster under yo bed válasza:
az antibiotikumok 1-2 nap alatt hatnak, de azért vedd be a többi tablettát is.
5/7 A kérdező kommentje:
értem,akkor végigszedem..:/ am első válaszoló: igen, nemfájnak a manduláim se,nincs lázam se,semmi bajom sincs!
2011. nov. 1. 16:23
6/7 anonim válasza:
kizártnak tartom hogy tüszős mandulagyulladásod lenne. az semmiféle antibiotikum hatására nem múlik el teljesen 1 nap alatt.
7/7 anonim válasza:
Mindenféle képpen vedd be az összeset,én is megjártam.Kb.2hete elmentem dokihoz,felírta az antibiotikumot,nekem is 3 nap után elmúlt a mandulagyulladásom,legalább is azt hittem.(nem is szedtem be a többit)Most pedig megint visszaestem,de olyan szinten,hogy beszélni sem tudok és minden bajom van.Szóval jobb,ha szót fogadsz az orvosnak és beveszed az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!