Tüszős mandulagyulladást hogyan lehet leghamarabb megszüntetni?
Gyerekként volt velem ennyire durva mandulagyulladás. Levest alig bírtam lenyelni. két hétig gyógyszereztek, semmi nem használt.
Aztán kaptam egy injekció-kúrát, három szuri, reggel, este és egy másnap reggel. Két napon belül már semmi bajom nem volt.
Nem tudom, hogy mi volt a neve meg hogy létezik e még, de kérdezz rá szerintem.
Az, hogy a tüszőket leszeded, nem kezelés... Inkább ártasz vele, ha nem hozzáértően csinálod...
Fül-orr-gégén valószínűleg kenetet vesznek a maduláidról, és kitenyésztik, ugyanis ilynkor az van, hogy valami spéci baci okozza a gyulladást, amire spéci gyógyszer kell (nem az általánosan használtak). A kitenyésztés egy pár nap. Utána kapsz célzottab gyógyszert, ami használ.
Ha gyakori a gyulladásod, akkor a kivételt is pedzeni fogják, ha nem gyakori, akkor nem...
Belenéznek füledbe-orrodba, hogy nem-e ment át a gyulladás valahová.
Nekem télen volt ilyen, sé én is szájzárat kaptam.
Majd légyszi írd meg, mit javasoltak szájzárra, vagy a gyógyszertől elmúlt-e, nekem fontos lenne. Megköszönném.
Aha... hát az ezzel jár. A mandulád a ludas, de a megfelelő antibiotikum majd helyretesz.
Ennyi gyógyszer után szedj probiotikumot és valami vitamint, mert ennyi antibiotikum már elég ártalmas tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!