A vashiánynak mik a tünetei és mivel lehet megszüntetni?
vastablettával vagy pezsgőtablettával.teszkóban lehet kapni.
a vashiány ha jól tudom a vérre van hatással.
Hajhullás, körömrepedezés, folytonos fáradtság, szem alatti karikák...
Nekem 1,2 körül volt a vasam (13 körültől normális), 9 hónapig kezelték gyógyszerrel, és csak 3,7-ig emelkedett.
Onnantól elkezdtem jégsalátát enni (mindig is utáltam minden zöldséget), és 2 hónap alatt normalizálódott a vasam. :)
(Amúgy kb 3 hónapja megint nem eszek salit, és megint hullik a hajam...)
Szóval menj el dokihoz, és kérj általános vérképet, ha alacsony, akkor mond neki, hogy megpróbálod magad normalizálni, ha semmi változás 3-4 hónap után a megismételt vizsgálatnál, akkor ad majd gyógyszert.
16/L
Amúgy pezsgőtablettát ne vegyél, mert veseköved is lehet tőle. Én egyáltalán nem ajánlom.
16/L
Hát attól függ van-e vashiányod. A béres jó szintentartásnak, de ha hiányod van, akkor durvább gyógyszerek kellenek.
A tünetek meg sokfélék, általános a fáradtság, de google sok mást kiad.
A Béres Vas Vitál nem gyógyszer, "csak" étrend kiegészítő.
A vényköteles vas-készítmények hatóanyagának töredékét tartalmazza. Ha ténylegesen vashiánya van-labor igazolta, kérje meg kezelőorvosát, hogy más készítményt javasoljon, ill. írjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!