Miért nagyobb a homoszexuálisok között az AIDS-es megbetegedések száma?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a világ AIDS betegeinek 3/4-e afrikai, így a kérdésem a fejlett országok lakosaira vonatkozik. Nem értem, hogy miért elterjedtebb ez a betegség a homoszexuálisok között? Ez kizárólag azzal hozható összefüggésbe, hogy ők nem használnak gumióvszert a szexuális együttléteik során? Vagy milyen más oka van ennek?2014. febr. 9. 23:19
11/11 A kérdező kommentje:
Akkor főleg nem értem, hogy miért ez a közvélekedés a témáról...
Bevallom, a kérdésemet azután írtam ki, hogy láttam Tom Hanks Philadelphia című filmét. Tudom, az már elég régi (20 éves) alkotás, de úgy gondoltam, hogy ma is elsősorban a homoszexualitással hozzák összefüggésbe az emberek az AIDS-et.
2014. febr. 13. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!