A hajléktalanok miért nem kapják el a H1N1-et?
Elvégre ők folyton kint vannak, nem táplálkoznak rendesen, fáznak is, vitaminokat még annyira sem szednek, mégis, eddig egy hajléktalan sem halt bele a H1N1-be.
pedig javarészt szerintem tüdőbetegek is, a sok cigitől, Nameg a sok megfázástól, meg úgy egyébként is, mindig össze vissza köhögnek.
Elkapják ők is, nyugodj meg! Vannak kismamák is ott is. A hajlékonytalanság nem óv meg, ha ezt fontolgatnád!
:)
Az oké, hogy nem tűnik fel nekik, de akkor ezekszerint bele sem halnak, hanem csakúgy simán meggyógyulnak? Mások meg belehalnak? Akiknek normális életkörülményeik vannak, több vitaminhoz jutnak hozzá, és egészségesebben is táplálkoznak?
Azt is tudom, hogy nem mennek orvoshoz, de ha egy hajléktalan hiphop csakúgy meghalna, valószínűleg a járvány miatt megvizsgálnák, hogy fertőzött volt-e?
Meg is gyógyulnak. Edzettebbek, mert mindig kinn vannak. Meg aztán mi is csak meggyógyulunk, hiába vagyunk olyan puhányok.
Egy-két életerős fiatal mindig meghal tüdőgyulladásban, sajnos. Hiába minden antibiotikum, meg minden - ilyesmi mindig előfordul. A fiatalokkal az a baj, hoyg későn mennek orvoshoz. A hajléktalanok meg soha. Vagy meggyógyul, vagy meghal. Ennyi.
A vírusra úgysincs gyógyszer. Az magától gyógyul csak.
Csak baktériumra van gyógyszer.
Én értelek, csak olyan szomorú ez a téma, azért nem akarunk elérteni...
Meggyógyulsz a H1N1-ből a híd alatt is, ha még dolgod van ezen a Földön. Meg néha akkor is, ha már semmi dolgod itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!