A budapesti hajléktalanok kb. hány százaléka AIDS-es?
Miért lennének aids fertözöttek?
Bocsi lehet valamiröl lemaradtam,én külföldön élek,nem nézek magyar hiradot stb.
De ha ezt csak igy spontàn feltetted,akkor elkell mondjam,hogy nem feltétlenül az lesz Aids-es aki hajléktalan.Az emberi szervezet természetes védelmi rendszerét károsító humán immundeficiencia vírus (HIV) okozta fertőzés és betegség (AIDS) az egész világon járványos méretekben fordul elő, és az egyik legjelentősebb kihívást jelenti napjaink közegészségügye számára. A vírus terjedése szempontjából az alkalmi szexuális kapcsolat jelenti a legnagyobb veszélyt, azonban orvosi beavatkozással, kábítószer-élvezők közös tűhasználatával, tetováláskor, testékszer behelyezésekor, és anyáról magzatra is átvihető.
Kialakulása, okai
AjánlóCandida
Szalmonellózis
Tbc
Herpesz
Influenza
Hepatitis
Lyme-kór
Kullancsencephalitis
Veszettség
Tetanusz
Sárgaláz
Malária
A HIV, az angol "Human Immundeficiency Virus" kifejezés rövidítése, magyar jelentéssel emberi immunhiányt okozó vírus. A HIV-fertőzés a vírus szervezetben való jelenlétét jelenti. A fertőzött személy hosszú ideig, évekig, akár évtizedekig is tünetmentes lehet, mielőtt kialakulna benne az AIDS-betegség, mely az ugyancsak angol kifejezés, az "Acquired Immune Deficiency Syndrome" rövidítése, magyar jelentése szerzett immunhiányos tünetegyüttes.
Az lehetséges hogy vannak köztük elvétve,de nem hinném hogy nagy szàzalékban ök között lenne Aids fertözött.
Szerintem egy jól öltözött, ápoltnak tűnő kis discos csajszitól előbb kapnál aids-et mint egy hajléktalantól.
Hajléktalanoknak nincs pénzük kábítószerre, nem hinném, hogy közös tűt használnának :) szex se nagyon valószínű, hogy orgiákat rendeznének... a többi dolog se túl valószínű.
Nem hiszem, hogy túl nagy százalékuk lenne AIDS-es, amúgy meg szerintem ezt senki nem fogja tudni neked itt megmondani szerintem pontosan. Googleval lehet találnál statisztikákat vagy valamit.
Azért annyira ne nyugodj meg!
Nem is értem, hogy utána ittál az üvegből meg stb, de mindegy.... már megtörtént.
Pár hét múlva, vagy kb 1,5 hónap menj el aidst tesztet csináltatni, ha nagyon aggódsz. Aztán 3-4 hónap múlva megint.
De szerintem kicsi az esélye, hogy hiv fertőzött lennél.
Naggggggggyon belehettel nyomva, hajlektalan, torott uvegbol inni....
Kulonben nincs herpesz a szadon, vagy valami holyag?
Majd tenyleg menjel el tesztre, de basszus jobban vigyazzal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!