A budapesti hajléktalanok kb. hány százaléka AIDS-es?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 13:46
11/21 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy megérdemled vagy nem, hanem hogy a majdani barátnőd/feleséged megérdemli -e hogy meghaljon azért, mert lusta voltál elmenni egy vérvételre.
12/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, majd ha odáig eljutok csináltatok egy vizsgálatot, de addig nem nagyon szeretnék erre gondolni, mert ha ilyen könnyen elkapnám, akkor már a fél világ AIDS-es lenne.
2009. jan. 17. 21:50
13/21 anonim válasza:
Sajnos eleg konnyen el lehet kapni. azonban a virus, ha szabad levegore kerul, nagyon hamar elpusztul.
14/21 A kérdező kommentje:
Eleve arra minimális az esély, hogy a hajléktalan HIV fertőzött volt, aztán egyáltalán nem valószínű hogy bekerülhetett a vére az enyémbe, meg aztán lehet hogy eltelt 1-2 perc közbe. Ha lefeküdnék egy idegen csajjal sokkal több aggódni valóm lenne.
2009. jan. 19. 14:45
15/21 anonim válasza:
Ebben ne legyel ennyire biztos. mert először is talan megnezed h kivel fekszel le vagy te nem???? amugy meg ha idegen a csaj, az a minimum h hasznalsz ovszert. nem szabad jatszani az ilyen komoly dolgokkal.
16/21 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le senkivel, ha visszaolvasnál tudnád mi történt
2009. febr. 24. 11:09
17/21 anonim válasza:
Tudom h nem, csak arra reagaltam h azt mondtad h az kockazatosabb ha lefekszel vkivel. te is olvass vissza..
18/21 anonim válasza:
Sziasztok!
Ehhez hozzáfűzve:
egy orvos ismerősöm mondta, hogy szerinte akár szúnyogcsípésen keresztül is lehetséges elkapni...nem véletlen voltak az utóbbi időben évi 3x-i szúnyogirtások.
Hát én nem tudom h mit higgyek, de könnyen lehetséges..
19/21 anonim válasza:
A szúnyogcsípésen keresztül nem lehet elkapni a HIV vírust, mert a fertőzéshez szükséges, hogy élő fehérvérsejt jusson át. Nyilván a szúnyog gyomrában percekig élnek csak ezek a sejtek.
Az orvos feltételezhetően a malária terjedéséből következtet erre, de viszont a malária élősködője a szúnyogokat is képes fertőzni, azok szervezetében is életben marad önállóan és a nyálmirigyeiken keresztül fertőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!