Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A budapesti hajléktalanok kb....

A budapesti hajléktalanok kb. hány százaléka AIDS-es?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 13:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy megérdemled vagy nem, hanem hogy a majdani barátnőd/feleséged megérdemli -e hogy meghaljon azért, mert lusta voltál elmenni egy vérvételre.
2009. jan. 17. 11:20
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, majd ha odáig eljutok csináltatok egy vizsgálatot, de addig nem nagyon szeretnék erre gondolni, mert ha ilyen könnyen elkapnám, akkor már a fél világ AIDS-es lenne.
2009. jan. 17. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Sajnos eleg konnyen el lehet kapni. azonban a virus, ha szabad levegore kerul, nagyon hamar elpusztul.
2009. jan. 19. 13:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Eleve arra minimális az esély, hogy a hajléktalan HIV fertőzött volt, aztán egyáltalán nem valószínű hogy bekerülhetett a vére az enyémbe, meg aztán lehet hogy eltelt 1-2 perc közbe. Ha lefeküdnék egy idegen csajjal sokkal több aggódni valóm lenne.
2009. jan. 19. 14:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Ebben ne legyel ennyire biztos. mert először is talan megnezed h kivel fekszel le vagy te nem???? amugy meg ha idegen a csaj, az a minimum h hasznalsz ovszert. nem szabad jatszani az ilyen komoly dolgokkal.
2009. febr. 23. 15:20
 16/21 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le senkivel, ha visszaolvasnál tudnád mi történt
2009. febr. 24. 11:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Tudom h nem, csak arra reagaltam h azt mondtad h az kockazatosabb ha lefekszel vkivel. te is olvass vissza..
2009. febr. 24. 23:35
 18/21 anonim válasza:

Sziasztok!

Ehhez hozzáfűzve:

egy orvos ismerősöm mondta, hogy szerinte akár szúnyogcsípésen keresztül is lehetséges elkapni...nem véletlen voltak az utóbbi időben évi 3x-i szúnyogirtások.

Hát én nem tudom h mit higgyek, de könnyen lehetséges..

2009. júl. 7. 15:09
 19/21 anonim ***** válasza:

A szúnyogcsípésen keresztül nem lehet elkapni a HIV vírust, mert a fertőzéshez szükséges, hogy élő fehérvérsejt jusson át. Nyilván a szúnyog gyomrában percekig élnek csak ezek a sejtek.

Az orvos feltételezhetően a malária terjedéséből következtet erre, de viszont a malária élősködője a szúnyogokat is képes fertőzni, azok szervezetében is életben marad önállóan és a nyálmirigyeiken keresztül fertőz.

2009. júl. 7. 16:08
 20/21 anonim válasza:
Elmentél tesztre?!?!
2010. ápr. 28. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!