Mit tehetnék? (Lent a kifejtés! )
Az egyik barátomról van szó,szörnyen aggódom Érte.
Az egész egy náthából indult ki,amivel nem foglalkozott,nem ment orvoshoz,nem pihent,se C vitamin,pihenés,semmi. Ellenben bulizott éjjel-nappal,cigi,pia dögivel,és füvet is szívott,nem is egyszer. A náthából időközben kigyógyult,viszont az immunrendszere olyan szinten legyengült,hogy ha újból elkapna egy náthát,belehalna. Alig ehet meg valamit,folyadékok közül csak vizet ihat,szörnyen néz ki,és nagyon gyenge. Mondanám,hogy már csak önmaga árnyéka,de rosszabb a helyzet.
Mit tehetnék Érte?
(Az orvos összeállított számára egy listát arról,hogy mit fogyaszthat,s mit nem,és gyógyszeres kezelés,stb.)
De nem tudom ölbe tett kézzel nézni,ahogy szenved. :(
Valami tanács?
(Kérlek kíméljetek az olyasfajta válaszoktól,hogy szidjam le,stb,már megkapta az élettől a büntetéstét!)
ha már orvos látta az már eleve könnyít a helyzetén,vagy ha ennyire rossz nézni,akkor segítsd és támogasd hogy felépüljön
a lelki támasz is kell,nem csak a testi
és vigyázz rá ha felépül
kitartást kívánok mindkettőtöknek
Köszönöm szépen!
Mellette vagyok,támogatom mindenben,amiben csak tudom. :)
"ha ennyire rossz nézni,akkor segítsd és támogasd hogy felépüljön"
Én így fogalmaznék: ha ennyire rossz nézni,akkor segítsd és támogasd hogy felépüljön az orvosi segítség ellenére is!
Mit mondott a doki, mit ehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!