SZerinetetek mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahonnan elkaptam a HPV vírust annak ellenére, hogy állandó partnerem van, és rendesen védekezünk tisztálkodunk.Folytattuk a nemi életet, ugyanis nem lett látható tünete a vírusnak.Azonban később - lassan már fél éve- mindkettőnkön szemölcsök jelentek meg a nemiszerven.Azóta nem folytathattunk semmiféle együttlétet,de még ez legyen a legkisebb problémánk, teljesen kivagyok idegileg. A szemölcsök nem múlnak el, akármilyen keményen próbáljuk erősíteni az immunrendszerünket és kezeljük is condilyne oldattal, mégis ujra és ujra előjönnek, és eszméletlen fájdlamas. Volt, hogy annyira fájt, hogy nem tudtam pisilni, sőt néha járni sem. Egyszerűen nem tudom már mit tehetnék,teljesen kétségbe vagyok esve. A nőgyógyászom sem tud mit mondani, azt mondta, hogy műtét sem érdemes, mert elég drasztikus, de a szemölcsök ugyanúgy kiújulhatnak, főleg nálam, mert én eleve herpesz vírusos is vagyok,elég gyakran előjön a herpesz a számon. Szedtem gyógyszert is,de nem hatott,teljesen tanácstalan vagyok, és az orvsom is azt mondja, hogy ez örökre a szervezetben marad, ha egyszer elkapod.Nem tudom, mit tegyek. Kérlek, segítsen az, aki szintén ezzel harcol, vagy esetleg már sikerült valamilyen úton megszabadulnia legalább tünetektől!Köszönöm2012. dec. 26. 22:56
1/1 flindi válasza:
Hali, Javallom a bőrgyógyászatot, ott nekem fagyasztották 6000 ft-ért per alkalom. 10 szer voltam legalább... ill az állami szektorban lévő bőrdoki valami gyógyszert is adott ezt vegyítve sikerült megszabadulni. ( a gyógyszert nem akarta felírni elsőre mert szerinte hatástalan, de a csajom nőgyógyásza azt adta neki, így én is azt kértem.) Mondjuk azóta óvatosan beretválkozom, mert elvileg attól lettek a szemölcsök, mármint attól szaporodtak gomba módra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!