Mi lehet ez és mit tehetnék ellene?
Tudom, hogy lelkileg van bajom. Nyár elején elkezdtem egy munkát, ami nagyon fárasztó, stresszes, napi 8-9 óra munka + 4 óra utazás. A sok stressztől elkezdtem nem enni, már hetek óta csak falatokat eszem, fogytam az 51-ből 3kg-t. A munkatársaimmal csak nagyon felszínes kapcsolatban vagyok, a főnök egyfolytában cseszeget, így utálok ott dolgozni, itthon pedig szintén csak a cseszegetést kapom, hogy egy tápos kis sneki vagyok, aki csak sajnáltatja magát. Így is hajlamos vagyok magamba zuhanni, hát még ez?! Csak hajtok és hajtok, felsőfokú nyelvvizsga, 2 egyetem, munka... és mikor a barátomnak panaszkodom ezekről, csak annyit mond, ezekkel nem lehet mit tenni, zárjam ki. De nem megy! Soha senkitől nem kapok elismerést, senki nem tisztel a környezetemből a sikereimért vagy azért, aki vagyok, mindenki bábnak használ és semmibe néz. Ezt érzem mindenhol.
Most azonban kijött a várt eredménye a koplalásnak és a rengeteg stressznek, a mély szomorúságomnak. Mára torokgyulladásom és 39,3°C-os lázam lett. Legszívesebben meghalnék, és még anyám is csak cseszeget, hogy vegyek be egy lázcsillapító és menjek holnap dolgozni! De nem bírom már, még itthon, betegen sem hagynak nyugton? Még itt is csak a stressz és bosszúság ér? Mit tehetnék szerintetek? Hogy gyógyuljak ki ebből, hogy hozhatnám helyre az önbizalmam és a lelki egyensúlyom? Csak úgy tudok tartósan meggyógyulni. Nem vagyok boldog és ez meglátszik az étvágyamon és az egészségemen is (a barátommal sem stimmel minden).
Holnap megyek reggel orvoshoz, de tudom, hogy ő is max gyógyszert ír fel. Senki nem fog segíteni vagy ápolni, pedig borzasztóan vagyok, lehet influenza? Már a végtagjaim is kezdenek fájni...
Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!