Beadatjátok a h1n1 oltast? Ha igen miert ha nem akkor miert? Volt mellékhatas?
"... 17:55 istenem de szánalmas vagy..
mennyél bzz oltasd be magad..."
Mi már másfél hónapja beoltattuk magunkat! :D
Elsüllyednék a szégyentől, ha olyan korlátolt lennék, mint te!...
bzmeg akkor oltasb be magad ha ennyire szarsz!!
kit érdekel??
de nagy az isten állatkertje..
na jólvan én mentem, vitatkozzatok tovább..
remélem minél többen beadatjátok..
Szerintem jobb lesz ezt a témát lezárni, mivel az oltást ellenzők olyan indulatosak, főleg ez az orvos gyerek.Már több kérdéshez írogatott és mindenhol vita lett a vége.
Aki oltat, sztem jól tette, aki nem, annak drukkolok hogy ne kapja el, nagy valószínűséggel így is lesz.Mindegyikőnknek van özön baja, nehogy már ettől kapjunk szívinfarktust!Jó egészséget mindenkinek!
Te nem lehet orvosgyerek, értelmiségi ember nem ennyire primitív és korlátolt...
Szerintem is törölhető a kérdés, van már ezer ilyen és az oltásellenesek egyre idegbetegebbek, gyakorlatilag az összes h1n1 kérdést tönkreteszik, nem a kérdésre válaszolva nyomják a propagandájukat, szerintem már sokkal rosszabbak, mint a csúnya gonosz média...
Hogy miért lettél leszavazva?Gondolom azért, mint én.Pedig oltáspárti vagyok.Egyszerűen a másik tábor lenyomott.
Még szerencse hogy pofozkodni itt fizikai lehetetlenség...
Már régen elmúlt a H1N1... Gyerekek vegyétek már észre magatokat! Ez egy lerágott csont. Én sem oltattam és jól vagyok, aki oltatot annak pedig szive jóga (mint ahogyan nem oltatni si mindenkinek jogában áll) Csak mellesleg közlöm am, hogy az oltás kb. félév alatt ki is ürül a szervezetünkből, szóval nem tul kivizetődő. Én aqzt gondolom, hogy csak a nagyon gyenke imunrendszerű embereknek kéne beoltatnia magát, az erősek úgy is "túlélik" :) Az pedig aki beszolongat a másiknak, hogy miért nem oltatta be magát eléggé paraszt... már bocsi.
Neki nem teljesen mindegy?! Ráadásul ezek az emberek azok akik utánna kiosztják a másikat, hogy ne csinálja itt a feszültséget. Szánalmas... Teljesen olyanok mint a hittéritők vagy a természetvédők (persze ebből a mondatomból most +int lefogja valameik tah.ó vonni a következtetést, hogy én utálom a vallást és a zöldeket)
Erre nem tudok mást mondani monthogy EZT nevezik csőcseknek! És teljesen együt érzek azzal aki ez ellen van, sajnos mi akik rendelkezünk valami féle inteligenciával /ismerethalmazzal eléggé kevesen vagyunk, mert ez egy sz.ar ország! És egyre csak fogyni fogunk ebbe bele kell törődnünk, és megkell becsülnönk egymás társaságát mert ismétlem : csak páran vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!