Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beadatjátok a h1n1 oltast? Ha...

Beadatjátok a h1n1 oltast? Ha igen miert ha nem akkor miert? Volt mellékhatas?

Figyelt kérdés
valakii tud durva mellekhatasrol?
2009. dec. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
39%

Ha fizetnének se adatnám be.

2x annyi tartósító anyag van benne mint más oltásokban és nem most okoz mellékhatást hanem majd 10 év múlva..

2009. dec. 4. 17:14
 12/52 anonim ***** válasza:
82%
Én oltásellenes voltam, de azóta meggondoltam magam, mert annyira ijesztőek a hírek (lehet direkt így manipulálják az embereket, nálam bejött nekik). Tegnap kaptam meg az oltást, este 37,1 volt a hőmérsékletem, tehát lényegében alig emelkedett, ma meg semmi mellékhatás eddig. Remélem így is marad. Amúgy én a hosszútávú mellékhatásoktól féltem, hogy évek múlva majd kiderül, hogy az oltástól van ez vagy az. Belegondolva komolyabban, ez lehet hülyeség, mert gyerekkoromban meg egy csomó higanytartalmú oltást kaptam (akkor még azt adták) és nem voltam beteges egyáltalán, sőt.
2009. dec. 4. 17:20
 13/52 anonim ***** válasza:
43%
bírom az ilyen okosakat... :D:D
2009. dec. 4. 17:20
 14/52 anonim ***** válasza:
43%

6 hete beoltatta magát az egész családunk : senkinek semmi baja nem lett tőle, sőt a gyerekeim kicsit meg voltak akkoriban fázva, köhécseltek, azóta még ez a bajuk sincs! :D

De beoltatta magát mindegyik kollégám/kolléganőm, barátaink és azok családtagjai, szomszédok : náluk sem jelentkezett semmiféle kellemetlen mellékhatás!

Védőoltásba még senki nem halt bele, viszont már többen meghaltak vérzéses tüdőgyulladásban illetve most küzdenek az életükért valamelyik lélegeztetőgépen...

2009. dec. 4. 17:22
 15/52 anonim ***** válasza:
21%

Te biztos nagyon okos lehetsz 17.20-as....

Halljuk te mit gondolsz!

2009. dec. 4. 17:24
 16/52 anonim ***** válasza:
50%

Először is ez a kérdés már kismilliószor szerepelt. Pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..

Annak meg külön gratulálok, aki úgy hiszi, hogy a H1N1 miatt AZONNAL és BIZTOSAN kórházba kerülnek az emberek.. :D

2009. dec. 4. 17:25
 17/52 anonim ***** válasza:
51%
Mi beoltattuk magunkat, kivéve a 2 kicsit. Hétfőn beoltatom a 2 évest is. Sajnos a 3 hónapost nem oltják.
2009. dec. 4. 17:25
 18/52 anonim ***** válasza:
30%
Én a 17:20as vagyok, és azt gondolom, hogy hülye aki nem oltat. De hát ti tudjátok.
2009. dec. 4. 17:26
 19/52 anonim ***** válasza:
15%

Sajnos, az a baj, hogy hülyeség ellen nincs védőoltás! :-P

Bár ezek az idióták azt sem adatnák be maguknak, HÁTHA valaki rajtuk akarna meggazdagodni, vagy HÁTHA 10 év múlva jönne elő a súlyos mellékhatás, vagy HÁTHA egy biometrikus adalékkal így törnek a rühes kis életére...

2009. dec. 4. 17:28
 20/52 anonim ***** válasza:
60%
Jövő héten felveszem, babát szeretnénk, és félek ha elkapom, és kórházba kerülök, ebben a fasza Kiskunhalasi kórházban tuti kinyírnak..
2009. dec. 4. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!