Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beadatjátok a h1n1 oltast? Ha...

Beadatjátok a h1n1 oltast? Ha igen miert ha nem akkor miert? Volt mellékhatas?

Figyelt kérdés
valakii tud durva mellekhatasrol?
2009. dec. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
78%
Beadattam 3 hete. Hogy miért? Egyszerű. Azok közé tartozom, akikre a sima influenza is veszélyes a láz miatt. Influenzába már haltak bele, védőoltásba tudtommal még nem. Se a családnál se nálam nem volt mellékhatás.
2009. dec. 4. 16:54
 2/52 anonim ***** válasza:
74%
ismerősöm az oltás óta egyfolytában beteg, 2 hét alatt lett jobban. a testvérének pedig feldagadt tőle az egész arca, a doki meg nem foglalkozik vele. pedig nem volt allergiás.
2009. dec. 4. 16:55
 3/52 anonim ***** válasza:
74%
unokahúgomat beoltották kb. 3 hete, még mindig folyik az orra plusz az oltás utáni napon hangja sem volt..
2009. dec. 4. 16:57
 4/52 anonim ***** válasza:
51%

Én 37 hetes kismama vagyok,és eszembe nem jutna beadatni.

Higanyt tartalmaz,ami egyes emberek szervezetére elég érdekesen hat!

2009. dec. 4. 16:58
 5/52 A kérdező kommentje:
én mar halottam olyat aki azoltásban meghalt ezert kerdezzem,hogy mit tegyek.
2009. dec. 4. 16:59
 6/52 anonim ***** válasza:
37%
Én beoltattam magam, és nagyon sokan a környezetemben. Senkinek semmi baja nem lett tőle. Most már csak azon aggódok, hogy amíg ki nem alakul a védettség, addig ne kapjam el. Beoltattam, mert nem akarok 40 fokos lázzal, tüdőgyulladással, kórházban feküdni... Aki meg azt hiszi, hogy majd a vitaminok, gyümölcsök megvédik, hát az téved.
2009. dec. 4. 17:01
 7/52 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Apukám már jó ideje beadatta.Utána pár napig fájt a feje,rossz volt a közérzete.Azóta sincs semmi baja.

Anyum,nővérem és én nem kaptuk meg az oltást,de fontolgatjuk!Én megkaptam volna de tojásallergiások nem kaphatják meg,így nem kaptam meg,mert az vagyok.De most torokgyulladás miatt voltam a dokimnál és azt mondta,hogy kaptak egy levelet,hogy be lehet tojásallergiásoknak is adni,mert abban a vakcinában amit 6.-os korunkban kaptunk több volt a tojás.

Szóval lehet,nekünk is be lesz adva.Bár én tartok tőle,hiszen már annyi mindent mondtak róla,kitudja mi az igaz:S

14,5/L

2009. dec. 4. 17:03
 8/52 anonim ***** válasza:
77%
Én beadattam és a környezetemben is elég sokan. Senki nem panaszkodott utána, nekem egy kicsit rosszabb volt a közérzetem utána, de semmi egyéb.
2009. dec. 4. 17:09
 9/52 anonim ***** válasza:
86%

Nem

félek a mellékhatásaitól

21/f

2009. dec. 4. 17:10
 10/52 anonim ***** válasza:
82%
nem, megvagyok nélküle. és én is félek a mellékhatásoktól. 17/l
2009. dec. 4. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!