Ma csináltattam STD vizsgálatot, kb 2-3 hét múlva kell felhívnom őket az eredmény megérdeklődése miatt. Vajon kell-e újabb vizsgálatot csináltatni? A mintavétel nagyon kegyetlen volt. Férfi.
Én nem pesten voltam, itt ingyen elvégezték a vizsgálatot.
Hát, először is bementem, mert azt hittem nem kell beutaló, aztán kiderült, hogy kellett volna, de a nő rendes volt, így adott sorszámot. Hozzáteszem, hogy mondtam neki, hogy STD vizsgálatra szeretnék bejelentkezni, ekkor megkérdezte, hogy milyen panasszal, elmondtam, és azt mondta, hogy szerinte ez bőrgyógyászati dolog. Aztán bementem, ott elmondtam a panaszomat, megnézték, és mondták, hogy nem túl valószínű, hogy bármilyen nemi-betegségem lenne, de azért elvégeznek rajtam egy szűrést. Átmentem egy másik szobába, ott vettek vért, majd mintát. 2 hét múlva pedig már meg is volt a negatív eredmény. :)
Csak azt tudom javasolni, hogy aki nagyon aggódik, az menjen el, mert jobb tudni a bajról, ha van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!