Ma csináltattam STD vizsgálatot, kb 2-3 hét múlva kell felhívnom őket az eredmény megérdeklődése miatt. Vajon kell-e újabb vizsgálatot csináltatni? A mintavétel nagyon kegyetlen volt. Férfi.
Én nőként voltam. Igen, az orvoslás fasisztoid.
A lelki bánásmód is ehhez illő.
Azt is tőlem kérdezte, milyen vizsgálatokat akarok, mert többféle van, de ezt olyan számonkérő módon tette.... én tudjam, mi az indokolt?? Végül ún. ÁNTSZ-vizsgálatot kért, nem tudom, milyenek vannak, szart bele felvilágosítani.
De férfinak hogyan csinálják?
Tőlem vért vettek, majd utána mintát a húgycsőből. Mivel nem wc-zhettem, ezért elvileg nagyon ki volt száradva belülről a makkom, ezért irtózatosan fájt az egész dolog.
Egyébként nagyon kedvesek voltak. :)
Pesten Mária utcában voltam és nagyon aranyosak megvagyok velük elégedve.
Vizsgálaton kelemtelenül ériztem magamat de rendesek voltak
Kicsit én is kellemetlenül éreztem magam, főleg azért, mert rettegek a tűtől. :)
És egyébként neked megvan már az eredmény??
És amúgy milyen panasszal mentél és mire vizsgáltak? Neked nem kérdezgették, hogy milyen vizsgálatot szeretnél?
A Mária utcába bárki mehet, nincs körzetesítés?
(Az első válaszoló vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!