Hogyan védekeztek az új tipusú infl. Ellen? És egyáltalán az infl. Ellen?
Nem oltatok.
Béres cseppem van itthon, azt szedjük.
Szedtek valamit? Vagy hogyan?
én Lenkei vitamint szedek.Plusz C vitamin, plusz fokhagyma minden mennyiségben:)
jó a Béres, mert lehet kipróbálnánk?Kicsit költségkímélőbb...
Béres csepp napi 2x30 csepp plusz 2-2 béres c hozzá:)
Plusz naponta 4szer eszek gyümölcsöt és a husi mellé zöldég köret van mindig
Én sem védekezek sehogy. Nem szedek béres cseppet, sem C-vitamint, fokhagymát is csak ha megóhajtom. Nem is oltattam. És én sem voltam még sima influenzás sem, sőt, életemben talán 2-szer volt magas lázam, egyszer 2 évesen, utólag pedig 17 évesen, mikor ki kellett venni a manduláimat. Ezeken kívül soha nem voltam beteg, szerencsére. Szóval én nem félek.
21/L
Szerintem immunrendszer erősítésre jó a virágpor és a propolisz is, elég komplex a vitamin- és ásványianyag összetételük.
Szerintem azért okosabb felvenni a védőoltást. Az elmúlt hetekben sok ezer ember megtette ezt Magyarországon, úgyhogy a klinikai tesztelés megtörtént :). Nekem sem a családomban, sem az ismerőseim között nem volt semmilyen mellékhatása - még hőemelkedés sem. Csak úgy zárójelben megjegyezném, hogy a legtöbb orvos is beadatta magának ;/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!