Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan védekeztek az új...

Hogyan védekeztek az új tipusú infl. Ellen? És egyáltalán az infl. Ellen?

Figyelt kérdés

Nem oltatok.

Béres cseppem van itthon, azt szedjük.

Szedtek valamit? Vagy hogyan?

2009. dec. 2. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
őszintén? sehogy. és még sohasem kaptam el egyik influenzát sem.
2009. dec. 2. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

én Lenkei vitamint szedek.Plusz C vitamin, plusz fokhagyma minden mennyiségben:)

jó a Béres, mert lehet kipróbálnánk?Kicsit költségkímélőbb...

2009. dec. 2. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Fokhagymát naponta mennyit?
2009. dec. 2. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Béres csepp napi 2x30 csepp plusz 2-2 béres c hozzá:)

Plusz naponta 4szer eszek gyümölcsöt és a husi mellé zöldég köret van mindig

2009. dec. 2. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

Én sem védekezek sehogy. Nem szedek béres cseppet, sem C-vitamint, fokhagymát is csak ha megóhajtom. Nem is oltattam. És én sem voltam még sima influenzás sem, sőt, életemben talán 2-szer volt magas lázam, egyszer 2 évesen, utólag pedig 17 évesen, mikor ki kellett venni a manduláimat. Ezeken kívül soha nem voltam beteg, szerencsére. Szóval én nem félek.

21/L

2009. dec. 2. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
hát szinte minden nap eszek olyan ételt amihez jó a fokhagyma.Általában vacsira...pirítós, vagy tejfölös lángos, de olyan is van, hogy felvágom karikára a zöldség mellé, vagy vízzel lenyelem mint a gyószert:)
2009. dec. 2. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem immunrendszer erősítésre jó a virágpor és a propolisz is, elég komplex a vitamin- és ásványianyag összetételük.

Szerintem azért okosabb felvenni a védőoltást. Az elmúlt hetekben sok ezer ember megtette ezt Magyarországon, úgyhogy a klinikai tesztelés megtörtént :). Nekem sem a családomban, sem az ismerőseim között nem volt semmilyen mellékhatása - még hőemelkedés sem. Csak úgy zárójelben megjegyezném, hogy a legtöbb orvos is beadatta magának ;/

2009. dec. 2. 17:48
 8/9 issti ***** válasza:
Az immunrendszer erősítése derék dolog, de ha megkapod a vírust már rég lebetegedtél, mire az immunrendszer elkezd védekezni. Az a gond hogy nem csak lázas leszel és taknyos, hanem nagyon komoly tüdőgyulladás is benne van a pakliban. A védőoltás nem kötelező, hanem egy lehetőség a szervezetnek, hogy előre felkészüljön az esetleges fertőzésre. Én beoltattam magam.
2009. dec. 3. 09:02
 9/9 Salx Narval ***** válasza:
Gyümölcs,zöldség,gyógytea, sport,száj és orr fertőtlenítés,gyakori fertőtlenítőszeres kézmosás.
2009. dec. 3. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!