Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Honnan tudom biztosan, hogy...

Honnan tudom biztosan, hogy megfertőzött az új típusú influenza?

Figyelt kérdés
Vagyis mik a H1N1 tünetei, és miben tér el egy keményebb megfázástól?
2009. szept. 20. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
www.antsz.hu honlapján múltkor láttam összefoglaló írást róla.
2009. szept. 20. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

ez a felhajtás.. olvass utána alaposabban. a bizonyos h1n1 ez biznisz. évente felmérések szeinrt többen halnak bele, egy "SIMA" influenzába, igen kicsi azoknak a száma, akik komoly szövödményekkel közködnek.

éshát bárki beteg, "jajj ugye nem h1n1es vagy?" általában teljesen "egyszerű" lefolyású, télleg keveseknél lesz húdekomoly. most ha tudod h h1n1 v sima infuenza jobblesz? :) nem:D télleg csak egy felhajtás.. és ez szakvéemény.. legyártják előre az oltoanyagot, ugy h nincs tesztelve... kicsitse biznisz.. akkor már más lesz ha majd keverednek a vírusok..

2009. szept. 20. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszönöm.

Második: nem értelek kristálytisztán. :)

2009. szept. 21. 19:40
 4/4 anonim válasza:
Az a tünete h. nagyon sokat reklámozzák, és abban tér el, h. veszel hozzá egy extra oltást,érezhetőbben több hely lesz a zsebedben a feleslegesen elkötött pénz miatt. Pont most volt a hírekben, h. voltaképpen a WHO-nak jelentős embereit lefizették, sosem volt igazán világjárvány-veszély, a tipikus normál influenza 70%-al szed évente több áldozatot mint ez a gyík. Ahogy azt az egyik állatorvosnál is reklámozták: "Tessék, csak tessék, madárinfluenza elleni oltás cicáknak...."
2010. jún. 24. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!