Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire nagy most az (új)...

Mennyire nagy most az (új) influenzajárvány?

Figyelt kérdés
Szeretnék karácsonyi ajándékokat keresni, bevásárlóközpontokban. Asztmás vagyok, úgyhogy nem jönne jól, de az allergiám miatt nem is javasolta egyik orvos sem, mert nagy baj lehetne az oltástól :( Tényleg annyira terjed, vagy csak fel van fújva kicsit?!
2009. nov. 29. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Én nem ismerek egyetlen beteget se, de még csak beteg embert sem láttam. Szerintem (de csak szerintem) a járvány nem ilyen... :S
2009. nov. 29. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Még nincs járványhelyzet Magyarországon, szerintem minél előbb menj intézni a bevásárlást és nem lesz semmi gond. Járványhelyzetet majd csak januárra de még inkább jövő őszre jósolnak (addig ér újra körbe a Földön a járvány).
2009. nov. 29. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem nincs is járvány! Az egyetlen járvány a karácsony LÁZ! :D
2009. nov. 29. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Járvány még nincs, de bárhol össze lehet szedni, nem kell ahhoz nagyobb bevásárlóközpontokba menni.

A lényeg amit mindenhol agyon hangoztatnak, hogy sok kézmosás, ne nyúlj az arcodhoz szádhoz, csak ha megmostad a kezed és kerüld a trüsszögő, köhögő embereket :)

2009. nov. 29. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem véletlen hangoztatják... Sokan azt hiszik, hogy fel van fújva, de szerintem nincs. Ha lehetséges, takard el sállal a szádat és az orrodat. Mivel eleve beteg a tüdőd, igenis veszélyben vagy.
2009. nov. 29. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!