Fertőzés vagy mi?

Figyelt kérdés
3-4 napja a nemi szervemen kijött egy seb. Kicsit csípett, azt hittem a borotvával felsértettem a bőrt. De a seb az ajakon volt. 2 napnak rá kijött még 3. Lehet hogy a sebtől fertőződött tovább? A jelenlegi barátommal veszítettem el és csak vele voltam, ha herpesz nem kaphattam volna mástól. Ő azt állítja, hogy neki nincs és nem is csalt más lánnyal. Lehet, hogy nem herpesz? Vagy hogy az, de valami módon elkaptam? Eléggé ki vagyok akadva, mert még fiatal vagyok. És amiket olvastam az interneten, hát... Meglehet, hogy anyukám használta az a borotvám előttem és hogy attól?
2013. dec. 24. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem herpesnek tűnik, nőgyógyászhoz menj el.

Ha a barátod korábban volt már mással tőle kaphatott el herpest. Nem kell ehhez most megcsalnia.

Ez ugyanolyan, mint az ajak herpes, sokáig tünetmentes aztán pedig előjön és ismétlődésre hajlamos.

2013. dec. 24. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
[link] pontosan így néz ki. A fehér körülötte a krémtől van.
2013. dec. 24. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Úh ez nagyon csúnya. Dokihoz menj el szerintem.
2013. dec. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!