Mi lehet a baja a barátnőmnek? :S
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek a barátnőm már lassan 7 hete beteg az orvosok pedig nem mondanak semmit.Elsőnek hasfájással, hányingerrel, új- ls szemfájással kezdődtek a dolgok. Aztán még hozzá jött hasmenés. Ezek egy idő után elmúltak, de múlt hét óta alig kap levegőt, fáj a bőre, és tegnap tüdőgyulladása is lett. Kérlek segítsetek. Várom a válaszokat :S2009. nov. 25. 19:51
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, véletlenül sem lecseszésből mondom, értem én, hogy az ember ilyenkor nagyon kétségbeesik, de ha egyszer az orvosok se tudtak mit mondani rá, akkor innen se várj érdemleges választ.
3/7 anonim válasza:
Az autoimmun betegségeket kizárták?
4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom az orvos annyit mondott hogy ez neki nem etetszik pff... de ma mégrosszabb lett a dolog m már vizes törölközőbe is kelet csavarni :S
2009. nov. 26. 20:29
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valami baktérum kezd szétterjedni... Véres hasmenése nincs? Bár innen netről, labor nélkül, tényleg csak tippelgetni lehet...
6/7 A kérdező kommentje:
emberek asszem kezdek megnyugodni ma már sokkal jobban volt mint eddig nagyon sokat javult az állapota 1 nap alatt :):):):):):):)
2009. nov. 29. 18:52
7/7 A kérdező kommentje:
habár majd holnap még mennie kell orvoshoz meglátjuk holnap mit fognak mondani de eddig úgy tűnik fel fog gyógyulni mostmár :)
2009. nov. 29. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!