Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet a baja a barátnőmnek? :S

Mi lehet a baja a barátnőmnek? :S

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek a barátnőm már lassan 7 hete beteg az orvosok pedig nem mondanak semmit.Elsőnek hasfájással, hányingerrel, új- ls szemfájással kezdődtek a dolgok. Aztán még hozzá jött hasmenés. Ezek egy idő után elmúltak, de múlt hét óta alig kap levegőt, fáj a bőre, és tegnap tüdőgyulladása is lett. Kérlek segítsetek. Várom a válaszokat :S
2009. nov. 25. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, véletlenül sem lecseszésből mondom, értem én, hogy az ember ilyenkor nagyon kétségbeesik, de ha egyszer az orvosok se tudtak mit mondani rá, akkor innen se várj érdemleges választ.
2009. nov. 25. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom.... :((
2009. nov. 25. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Az autoimmun betegségeket kizárták?
2009. nov. 25. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom az orvos annyit mondott hogy ez neki nem etetszik pff... de ma mégrosszabb lett a dolog m már vizes törölközőbe is kelet csavarni :S
2009. nov. 26. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami baktérum kezd szétterjedni... Véres hasmenése nincs? Bár innen netről, labor nélkül, tényleg csak tippelgetni lehet...
2009. nov. 26. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
emberek asszem kezdek megnyugodni ma már sokkal jobban volt mint eddig nagyon sokat javult az állapota 1 nap alatt :):):):):):):)
2009. nov. 29. 18:52
 7/7 A kérdező kommentje:
habár majd holnap még mennie kell orvoshoz meglátjuk holnap mit fognak mondani de eddig úgy tűnik fel fog gyógyulni mostmár :)
2009. nov. 29. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!