Mi lehet a baja a barátnőmnek?
Ha valakinek sokszor kell pisilnie, az lehet cukorbetegség jele is...
Lehet, hogy a barátnődnek kéne egy vércukorvizsgálat, főleg hogyha tényleg minden nap cukrozott vizet iszik, mert a cukorbetegség kialakulhat túlzott cukorfogyasztástól is...
köszönöm nagyon szépen :)
ja és még rengeteg édességet eszik mint egy kis 5 éves ..
meg sose hoz normális kaját a suliba mármint nem hoz szendvicset hanem ilyen édes dolgokat..
csak úgy utólag megjegyezném hogy egyke..:|
Nekem is hasonló problémám volt régebben. Még most is néha előjön. A dolog akkor kezdődött mikor ált.elsőben kezdtem, anyukám,mamám azt mondta hogy minden szünetben menjek el wc-re. mert nehogy órán kimerjek kéredzkedni. Kb. 8-ig belém volt rögzülve, nagyon rossz. Szakközépben sikerült elérnem, hogy csak 2, utána 3 óránként járjak.
Azóta már csak az van meg, hogy csak akkor tudok elaludni ha előtte pisiltem, ugyanez akkor ha indulok valahova.
Lehet hogy barátnődnek is ilyen pszichés inger?
21/L
nem tudom az is lehet :d
majd valahogy finoman kitapogatom :D
ma is kérdeztem tőle hogy sokat iszik,eszik otthon..és mondta hogy sokat és főleg édességből eszik sokat :|..
és ma éreztem hogy olyan furcsa szagú a lehellete..
nagyon remélem hogy nem cukros :/
de én ezt hogy mondjam el neki?
"na figyelj rájöttem hogy cukros vagy"?
nevetne jót rajtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!