Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaptad már a H1N1-et?

Elkaptad már a H1N1-et?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 16:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Baromságnak azt tartom, hogy a zsidók egy akcióterv keretein belül megfertőzik Magyarországot ezzel a vakcinával...
2009. dec. 1. 17:44
 12/16 anonim válasza:
52%
Igazatok van, piti dologról van szó, hiszen még csak tizenpáran haltak bele az országban. Apróság, minek féljen tőle a többi tízmilló?
2009. dec. 1. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Akik eddig belehaltak, mindnek volt valami más baja.

És hányan haltak meg az oltástól?

Nekem az ismeretségi körömben egy 14 éves lány meghalt miután beoltották, egy másik kismama meg elvetélt.

Köszönöm én nem kérek ebből az oltásból!

2009. dec. 1. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Azonkívül meg sima influenzába hányan haltak bele. Azt mégse oltatja magát az ellen se sok ember!
2009. dec. 5. 09:48
 15/16 anonim ***** válasza:
most punnyadok itthon 41fokos lázzal, lehet h elkaptam. én sem hiszek az ilyen összeesküvés elméletes baromságokban, rég óta készül M.o.-n oltóanyag, az alapoldat ugyan az évtizedek óta, ebbe kerül a vírus. DE az alapoldatban higany van és egyéb méreganyagok, ez nem összeesküvés, hanem régi eljárással készült nem túl minőségi oltóanyag..én is kihagytam az oltást. az is igaz h minden ilyen vírust elkapok de a többség enyhe lefolyású, úgy voltam vele h bevállalom..ha lenne egy pici gyerekem biztosan nem lennék nyugodt. nem lehet tökéletes döntést hozni, nehéz kérdés. azthiszem beoltatnám.
2009. dec. 6. 16:30
 16/16 anonim ***** válasza:
el.de komolyan.és 13éves vagyok.
2010. jan. 16. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!