Elkaptad már a H1N1-et?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 16:44
1/16 anonim válasza:
igen, már bele is haltam... kétszer
2/16 anonim válasza:
JAJJ, NE CSINÁLD MÁR!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚNOOOOOOOM...
4/16 anonim válasza:
Csak a tv-be láttam .(a néphisztit)
5/16 anonim válasza:
Az egyik rokonom elkapta,bár ő németországban él,de már túl is van rajta!
6/16 anonim válasza:
Nekem is Németországban a családom között végig ment a H1N1. 3 napos lefolyása van.
Ettől félj,olvasd el: [link]
7/16 A kérdező kommentje:
Én nem oltattam be magam, ezután sem fogom, de nem emiatt a baromság miatt.
2009. nov. 30. 23:44
8/16 anonim válasza:
Ha baromságnak tartod és nem érdekel akkor mit kérdezgeted h elkapták-e már? Engem pl nem érdekel egyáltalán.. Ha el kapom akkor igy jártam.. Ez is csak egy influenza.. És én inkább a védőoltástól félnék mint a betegségtől..
9/16 anonim válasza:
én átestem rajta, de hála a jó égnek, csak 2-3 napig tartott a láz fejfájás szédülés. utána még 2 napig hasmentem is. körülöttem, a velem érintkezők mind elkapták, senkinek sem lett komoly baja. jah, nem oltattam be magam
10/16 anonim válasza:
Nem,de nem is fogom mert az egész család be van oltva, de a húgom 24 éves lánya válságos állapotban van,sajnos hallgatott a vészmadarak károgására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!